Vicepreședintele gigantului petrolier rusesc Lukoil a murit „subit”

Vicepreședintele gigantului petrolier rusesc Lukoil a murit „subit”
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mar 2024

Gigantul petrolier rus Lukoil a anunțat decesul vicepreședintelui său Vitali Robertus, transmite Sky News.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Vitali Robertus a murit „brusc” la vârsta de 54 de ani, a anunțat firma într-un comunicat, fără a oferi alte detalii.

TABEL Ieftinire a carburanților, deși cotațiile țițeiului se află la un nivel record al ultimelor 3 luni. Motorina, doar cu 30 bani mai scumpă decât benzina CITEȘTE ȘI TABEL Ieftinire a carburanților, deși cotațiile țițeiului se află la un nivel record al ultimelor 3 luni. Motorina, doar cu 30 bani mai scumpă decât benzina

El lucra la Lukoil de peste 30 de ani și este cel mai recent caz dintr-o serie de directori de top din domeniul petrolului și gazelor care au murit în circumstanțe subite, scrie G4Media.ro.

În octombrie 2023, Lukoil a declarat că președintele consiliului de administrație, Vladimir Nekrasov, a murit de insuficiență cardiacă la vârsta de 66 de ani.

Fostul director executiv de top al Lukoil Alexander Subbotin a fost găsit mort în mai 2022 după ce, aparent, a suferit un atac de cord.

În luna septembrie a aceluiași an, mass-media de stat a raportat că președintele Ravil Maganov a murit după ce a căzut de la fereastra unui spital din Moscova.

viewscnt
Afla mai multe despre
lukoil
vitali robertus