MedLife intră în acționariatul centrelor de oncologie Neolife

MedLife intră în acționariatul centrelor de oncologie Neolife
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 oct 2021

MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din România, a achiziționat 50% din pachetul de acțiuni al centrelor de oncologie Neolife România, unul dintre cei mai mari jucători medicali pe segmentul de oncologie din România. Tranzacția urmează să fie analizată de către Consiliul Concurenței.

Cum poate fi calibrat un buget în pandemie, ce soluții de finanțare sunt astăzi la îndemână și alte variante de sprijin pentru firme vor fi anunțate la Videoconferința Profit.ro IMM - Pregătim ieșirea din criză

Videoconferința, programată pentru 4 noiembrie și organizată împreună cu  Nordis Group, Banca Transilvania, ING și Unicredit Bank, va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV. Detalii AICI

Neolife Medical Center România, prezent de 7 ani pe piața românească, prin 4 centre medicale, este o companie membră a grupului Bozlu din Turcia, care deține la nivel internațional 21 de companii, activând în domeniul sănătății și al serviciilor tehnologice de 32 de ani.Experiența brandului Neolife în medicină nucleară datează din 1989 când a fost deschisă, în Turcia, prima firmă privată care furniza astfel de servicii în cadrul unui spital. După doar un an, în 1990, s-a înființat primul centru privat de sine stătător. După acest moment, dezvoltarea a fost foarte rapidă, iar acum sunt furnizate servicii medicale de diagnostic și tratament oncologic în mai mult de 60 de spitale publice și private din Turcia.

Urmărește-ne și pe Google News
Platforme de comerț electronic pe care poți să-ți construiești afacerea online CITEȘTE ȘI Platforme de comerț electronic pe care poți să-ți construiești afacerea online
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

“Date fiind expertiza și excelența în radioterapie și medicină nucleară dezvoltate de către Neolife în țări vecine precum Bulgaria și Republica Moldova, ne propunem, pe viitor, să dezvoltăm parteneriate care să depășească granițele României”, a declarat Mihai Marcu, Președinte & CEO MedLife Group.

Brandul Neolife (administrat prin MNT Healthcare Europe), a intrat pe piața din România în 2014.

În 2016, a fost lansat cel de-al doilea centru, Neolife Medical Center Iași, urmând ca 3 ani mai târziu să fie deschis al treilea centru, Neolife Medical Center Brașov. La jumătatea acestui an, compania a inaugurat cel de al 4-lea Centru de diagnostic și tratament oncologic localizat tot în București,în cadrul Enayati Medical City.

Cele mai mari amenințări informatice pentru companii CITEȘTE ȘI Cele mai mari amenințări informatice pentru companii

Neolife Medical Center România, cu un total de 250 de angajați și colaboratori, a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 92 milioane lei, în creștere cu peste 30% față de anul 2019.

“MedLife are în derulare încă 2-3 tranzacții de M&A importante atât pe zona de oncologie, cât și pentru creșterea rețelei prezente din România. Este important pentru noi să anunțăm că vom continua achizițiile la un nivel susținut și în anii ce urmează, și că avem din ce în ce mai mult apetit de a depăși granițele. După ce un operator medical cu capital românesc a dominat piața serviciilor medicale private de peste zece ani este momentul să arătăm că putem deveni un operator cu ambiții balcanice și regionale. Faptul că românii vor să se trateze cu medici români și vor produse autohtone inclusiv în domeniul sănătății este un mesaj important pentru capitalul autohton în ansamblu, implicit pentru singura firmă din top trei de servicii medicale cu capital românesc. Acestă tendință de consum nu este una protecționistă ci dimpotrivă, este un echilibru natural ce se poate observa în toate țările Europene” a mai declarat Mihai Marcu.

viewscnt
Afla mai multe despre
medlife
neolife
oncologie