Fii parte din vocea mediului de business, completează chestionarul CONFIDEX!

Fii parte din vocea mediului de business, completează chestionarul CONFIDEX!
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 6 apr 2022

Impetum Group lansează mediului de business invitația de a completa chestionarul CONFIDEX, să aflăm împreună în ce măsură va fi afectată economia națională de războiul din Ucraina și câtă încredere mai au managerii români în economie. Aflați în fața acestui nou T zero, CONFIDEX va analiza în dinamică efectele războiului asupra economiei noastre și ce măsuri iau managerii români în perioada aceasta. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Completează chestionarul CONFIDEX: https://survey.impetumgroup.com/chestionar-companii-martie-2022 și urmărește dezbaterea CONFIDEX, o discuție aplicată privind decizii strategice într-un climat economic plin de incertitudini.

De la debutul pandemiei, studiul CONFIDEX analizează percepția managerilor și antreprenorilor și încrederea lor în economie și oferă o repere solide pentru decizii de business informate în vremuri dominate de incertitudine. Rezultatele studiilor precedente sunt disponibile aici

CONFIDEX este singurul studiu longitudinal despre încrederea în economie a managerilor români și care a reunit peste 1500 de manageri C-level din România.

Studiul CONFIDEX acoperă un eșantion de companii din top 7 categorii de sectoare economice contribuitoare la PIB: agricultură; industrie și energie electrică; construcții; comerț; HoReCa; transport, distribuție, depozitare; servicii. Răspunsurile sunt oferite de top management, iar dintre companiile vizate, 75% au peste 1 milion de euro cifră de afaceri și 31% peste 5 milioane euro cifră de afaceri.  Indicele Confidex e construit din agregarea a 29 de itemi și măsoară pe o scară de la 0 la 100 de puncte încrederea în economie a managerilor și antreprenorilor români.

viewscnt
Afla mai multe despre
impetum
confidex