123credit.ro a deschis primele patru birouri fizice în anul 2023

123credit.ro a deschis primele patru birouri fizice în anul 2023
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 29 ian 2024

După securizarea unei investiții de 3 mil. de euro în octombrie 2022 și lansarea noilor campanii de branding și marketing în martie 2023, platforma de credite 123credit.ro și-a continuat procesul de dezvoltare și extindere la nivel național pe parcursul anului trecut și prin deschiderea a 4 birouri fizice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sistemul 123Credit facilitează aplicarea și obținerea unui credit, punând la dispoziția publicului o platformă ușor de utilizat, care adună într-un singur loc toate ofertele de credit și unde clienții pot selecta creditul dorit, compara și aplica direct online pentru oferta de finanțare potrivită pentru profilul și nevoile sale.

Prin deschiderea birourilor fizice se închide practic un cerc al serviciilor 123credit.ro, care definește un ecosistem unde clienții să aibă garanția că vor găsi toate răspunsurile, sfaturile cele mai potrivite și ajutorul direct și constant de la un capăt la altul al procesului de obținere a unui împrumut.

Birourile 123Credit sunt organizate sub forma unor hub-uri de credite unde, după experiența avută în mediul digital, clienții își continuă procesul de obținere a creditului sub asistența și îndrumarea unui broker de credite dedicat.

Alături de birourile din București, Cluj și Oradea, planurile de extindere a rețelei de hub-uri de credite va continua și în 2024, în plan fiind deschiderea a până la 10 noi birouri.

Pe lângă birourile fizice, 123Credit are o rețea națională de specialiști în creditare și intermediere financiară, care acoperă în prezent  28 de județe și 38 de orașe.

“Oamenii valoroși sunt atrași de proiecte valoroase, iar dinamica anului 2023 nu reprezintă decât o confirmare a valorii pe care modelul nostru o aduce în industrie, atât prin investițiile în tehnologie de ultimă generație care ajută brokerii să performeze, să fie mai eficienți și să ofere servicii ireproșabile clienților,  cât și prin interesul deosebit pe care îl acordăm pentru continua dezvoltare personală și profesională a brokerilor din rețea. Astfel, oamenii buni vor deveni și mai buni, fiind doar o chestiune de timp până când își vor atinge maximul de potențial al carierei, alături de noi” Ionut Verzea, Director General al retelei de brokeri 123Credit.

Într-o lume și o economie în continuă mișcare și transformare, cu o filozofie centrată în jurul nevoii clienților, 123Credit vine să integreze în profesia de broker de credite noile tehnologii, alcătuind mixul perfect între online și offline, toate acestea creând o experiență fluidă și rapidă pentru oricine se află în căutarea creditului potrivit.

O listă completă cu brokerii 123Credit puteți găsi și pe site-ul lor: https://123credit.ro/consultanti-credite

“2023 a fost anul în care a început consolidarea rețelei naționale de brokeri, echipei alăturându-se unii dintre cei mai buni specialiști în domeniul brokerajului de credite și intermedierii financiare din România.

Astfel am reușit să ducem brokerajul de credite la nivelul următor,  prin crearea mixului perfect între platforma 123credit.ro, unde clienții pot selecta creditul dorit, compara oferte și aplica pentru o finanțare de oriunde, din confortul casei sau în pauza de cafea de la birou și serviciul de intermediere de credit clasic, față în față cu clientul.

În plus, prin procesul de creștere, consolidare și deschidere de birouri fizice 123credit.ro, creăm și un spațiu profesionist și primitor, unde orice broker să beneficieze de suportul celor mai noi instrumente digitale care să-i ușureze munca și să îi sporească eficiența, iar nu în ultimul rând creăm un spațiu unde brokerii să se simtă acasă și parte integrată a unei construcții care țintește să transforme brokerajul de credite din România.” Sebastian Piu, Co-fondator și Managing Partner al 123Credit.

Articol susținut de 123credit.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
123credit.ro
birouri