Acțiunile celei mai mari burse americane pentru criptomonede cresc puternic, după primul profit din ultimii 2 ani

Acțiunile celei mai mari burse americane pentru criptomonede cresc puternic, după primul profit din ultimii 2 ani
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 16 feb 2024
Acțiunile bursei de criptomonede Coinbase urcă cu 12% în tranzacțiile pre-market, după ce compania a raportat primul său profit din ultimii doi ani.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Coinbase, cea mai mare platformă americană pentru cumpărarea și vânzarea de criptomonede, a raport un profit net de 273 de milioane de dolari pentru al patrulea trimestru. Este pentru prima dată când compania a raportează un rezultat financiar pozitiv din trimestrul al patrulea din 2021.
Comisia Europeană a revizuit în scădere prognoza de creștere a economiei românești CITEȘTE ȘI Comisia Europeană a revizuit în scădere prognoza de creștere a economiei românești

Veniturile companiei au fost de 905 milioane de dolari în trimestrul al patrulea, în creștere cu aproape 50%, față de 605 milioane de dolari în aceeași perioadă a anului precedent.

Criptomonedele au redevenit populare în ultima partea a anului trecut, pe fondul informațiilor că autoritatea americană din domeniul financiar, SEC, va aproba primele fonduri tranzacționate la bursă (ETF) pe bitcoin spor.
 
Coinbase a declarat că veniturile din tranzacții au fost principalul motor al veniturilor în ultimul trimestru al anului 2023, adăugând că veniturile din abonamente și servicii au rămas relativ stabile.
viewscnt
Afla mai multe despre
coinbase
criptomonede
bitcoun
etf
profit coinbase
actiuni coinbase