Acțiunile Deutsche Bank au coborât la un minim record din cauza temerilor legate de capital

Acțiunile Deutsche Bank au coborât la un minim record din cauza temerilor legate de capital
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 sep 2016

Acțiunile Deutsche Bank au coborât luni la un minim record din cauza temerilor investitorilor legate de impactul litigiilor și posibilelor penalități, inclusiv în SUA, asupra capitalului celei mai mari bănci din Germania, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La ora transmiterii știrii, acțiunile Deutsche Bank sunt în scădere cu 4,2%, la 10,93 euro pe unitate, cel mai redus nivel atins vreodată, scrie News.ro.

Indicele Bloomberg pentru bănci și companii de servicii financiare din Europa, care include 38 de membri, este în declin cu 1,5%, iar titlurile Deutsche Bank au cea mai slabă evoluție.

Departamentul de Justiție din SUA ar putea cere Deutsche Bank plata a 14 miliarde de dolari pentru închiderea unei investigații legate de operațiunile cu instrumente financiare garatate prin ipoteci, sumă de peste două ori mai mare decât cea de 5,5 miliarde de euro bugetată de banca germană.

Peste 60% dintre angajații din România lucrează în servicii, femeile câștigă cu 7% mai puțin decât bărbații CITEȘTE ȘI Peste 60% dintre angajații din România lucrează în servicii, femeile câștigă cu 7% mai puțin decât bărbații

Deutsche Bank mai este investigată pentru nereguli legate de manipularea valutelor, tranzacții cu metale prețioase și transferuri de bani din Rusia de ordinul miliardelor de dolari, litigii care complică eforturile directorului general John Cryan pentru creșterea profitabilității și a capitalului.

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche bank