Americanii pot deschide la Goldman Sachs conturi de economii online cu numai 1 dolar

Americanii pot deschide la Goldman Sachs conturi de economii online cu numai 1 dolar
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 apr 2016

Americanii pot deschide la Goldman Sachs, una dintre cele mai mari bănci din UA, conturi de economii online cu numai un dolar, fapt care ar fi fost de neconceput înainte de criza financiară, relatează MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Goldman Sachs, banca unora dintre cele mai mari companii din lume, aplică o strategie pentru diversificarea bazei de finanțare și satisfacerea cerințelor autorităților de reglementare, scrie News.ro

Federal Deposit Insurance, instituția americană de garantare a depozitelor, va analiza marți noi reguli referitoare la nivelul obligatoriu de lichidități al băncilor.

Potrivit noilor prevederi, băncile vor fi obligate să reducă dependența de finanțarea pe termen scurt, care poate fi volatilă, în favoarea unei finanțări pe termen lung, mai costisitoare.

GE Money vrea să strângă 922 milioane de dolari de pe urma listării diviziei din Cehia CITEȘTE ȘI GE Money vrea să strângă 922 milioane de dolari de pe urma listării diviziei din Cehia

În acest context, Goldman Sachs oferă clienților o dobândă anuală de 1,05% la depozite, mult mai ridicată decât alte bănci americane mari, după ce divizia din statul New York a cumpărat depozite de circa 16 miliarde de dolari de la General Electric.

Tranzacția a adus Goldman Sachs circa 145.000 de clienți noi, iar banca intenționează să extindă această bază, a relatat Financial Times la sfârșitul săptămânii trecute.

viewscnt
Afla mai multe despre
goldman sachs
conturi de economii online