ANEVAR și Asociația Analiștilor Financiari Bancari au semnat un protocol de colaborare

ANEVAR și Asociația Analiștilor Financiari Bancari au semnat un protocol de colaborare
scris 3 oct 2018

Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România (ANEVAR) și Asociația Analiștilor Financiari Bancari din România (AAFBR) au anunțat miercuri că au semnat protocol de colaborare.

”Protocolul urmărește realizarea unui mediu informațional comun si dezvoltarea profesionala a membrilor asociatiilor semnatare, precum si aducerea la cunostinta publicului larg a datelor specifice fiecarei profesii cu scopul informăriii adecvate a acestuia”, se arată în comunicat.

Parteneriatul dintre cele două organizații a fost semnat de către Dana Ababei, președinte ANEVAR și Iancu Guda, președinte AAFBR, scrie News.ro.

Veniturile Allianz-Țiriac Asigurări, liderul pieței, au crescut cu 7,1% la 6 luni, la peste 650 milioane de lei CITEȘTE ȘI Veniturile Allianz-Țiriac Asigurări, liderul pieței, au crescut cu 7,1% la 6 luni, la peste 650 milioane de lei

”Colaborarea dintre ANEVAR și AAFBR se va materializa într-un schimb permanent de experiență, conferind membrilor celor două asociații posibilitatea de a participa și de a fi informați despre manifestările științifice, conferințele profesionale sau programele specifice de pregătire profesională organizate de acestea și prin garantarea accesului la publicațiile editate de cele două entități, dar și la alte informații de interes din domeniile comune de activitate”, a declarat Dana Ababei.

Guda consideră că parteneriatul dintre AAFBR și ANEVAR poate contribui la atingerea unor obiective comune declarate.

”Cred că parteneriatul dintre AAFBR și ANEVAR poate contribui la atingerea unor obiective comune declarate: dezvoltarea profesională a membrilor (prin schimbul de experiență și evenimentele comune realizate) și informarea obiectivă și profesionistă cu privire la perspectivele economiei românești și pe plan internațional. Prin intermediul acestui parteneriat putem oferi instrumente și opinii utile către companiile interesate de evoluțiile macroeconomice în cadrul proceselor interne de administrare a activelor și pasivelor, analiștilor care doresc un punct de reper pentru propriile estimări, presei care identifică provocări economice în prezent și propune soluții pentru viitor, mediului universitar care se orientează asupra cercetării științifice în domeniul financiar sau mediului politic unde dezbaterile pe marginea propunerilor legislative financiare pot contribui la elaborarea celor mai bune măsuri pentru mediul de afaceri și populație”, a spus Iancu Guda.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
anevar
evaluatori
aafbr