ASF a autorizat noul Consiliu de Administrație de la Bursa de Valori București

ASF a autorizat noul Consiliu de Administrație de la Bursa de Valori București
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 feb 2020

Noul Consiliu de Administrație al Bursei de Valori București, ales în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acționarilor din luna noiembrie a anului trecut, a fost autorizat de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), a informat, vineri, BVB.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Componența Consiliului de Administrație al Bursei de la București este: Radu Hanga - președinte, Mihaela Ioana Biciu, Claudia Gabriela Ionescu, Octavian Molnar, Dragoș Valentin Neacșu, Robert Cosmin Pană, Dan Viorel Paul, Răzvan Legian Raț și Ștefan Szitas, scrie Agerpres.

Fostul director polonez al Bursei de la București nu se așteaptă la efecte vizibile după promovarea la statutul de piață emergentă CITEȘTE ȘI Fostul director polonez al Bursei de la București nu se așteaptă la efecte vizibile după promovarea la statutul de piață emergentă

Grupul Bursa de Valori București (BVB) a încheiat anul 2019 cu un profit net de 6,83 milioane de lei, în scădere cu 33% comparativ cu perioada similară din 2018, conform datelor financiare publicate joi.

Bursa de Valori București a fost înființată în data de 21 iunie 1995 ca instituție de interes public, non-profit, în baza Deciziei Comisiei Naționale a Valorilor Mobiliare (CNVM) nr. 20/1995.

viewscnt
Afla mai multe despre
asf
bvb