Asirom îl aduce pe Florin Niculescu în funcția de Director de Subscrieri, pentru a optimiza portofoliul de asigurări generale și a crește pe toate segmentele non-viață

Asirom îl aduce pe Florin Niculescu în funcția de Director de Subscrieri, pentru a optimiza portofoliul de asigurări generale și a crește pe toate segmentele non-viață

Florin Niculescu

Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iul 2017

Florin Niculescu este noul Director al Diviziei de Subscrieri și Reasigurări al Asirom Vienna Insurance Group (Asirom VIG),  urmând să coordoneze o echipă de 23 de angajați. ​În noua sa funcție, va viza optimizarea portofoliului de asigurări generale al Asirom VIG și creșterea pe toate segmentele non-viață.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Florin Niculescu are 20 de ani de experiență în domeniul asigurărilor, ocupând anterior funcții de management, atât în România, cât și în străinătate, în companii precum Uniqa Asigurări, Generali Asigurări, AIG Europe și Marsh & McLennan Companies.

Astfel, în intervalul mai 2015-aprilie 2016 a fost Underwriting Director la Uniqa, după ce a lucrat la Marsh (2009-2015), Generali (2004-2008 și 2009), AIG (2008-2009), Interamerican (1999-2004).

“Am avut mereu convingerea că succesul procesului de subscriere, pentru toate părțile implicate – clienți, asigurator, intermediari –, necesită o înțelegere profundă a expunerilor la risc și a nevoilor specifice clienților. Astfel, sunt încântat să mă alătur echipei de profesioniști a Asirom VIG, care se concentrează pe maximizarea satisfacției clienților și pe colaborarea pe termen lung cu aceștia. Mi-am propus să lucrăm îndeaproape și să obținem rezultate excepționale alături de partenerii noștri”, a declarat Florin Niculescu.

STUDIU Românii petrec, în medie, 5 ore pe zi în fața televizorului. Știrile sunt principalul tip de conținut consumat CITEȘTE ȘI STUDIU Românii petrec, în medie, 5 ore pe zi în fața televizorului. Știrile sunt principalul tip de conținut consumat

Florin Niculescu a absolvit Facultatea de Inginerie din cadrul Universității Politehnica din București.

Asirom VIG are o cotă de piață de 11,4% și este a treia companie din piața de asigurări, potrivit datelor pe 2016 ale Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).

viewscnt
Afla mai multe despre
asirom vig
florin niculescu