Directoratul BCR Asigurări de Viață Vienna Insurance Group are un nou președinte

Directoratul BCR Asigurări de Viață Vienna Insurance Group are un nou președinte

Ștefan Stavrositu

scris 2 feb 2023

Ștefan Stavrositu a fost desemnat Președinte al Directoratului BCR Asigurări de Viață VIG, mandatul acestuia fiind aprobat de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Cum conlucrează autoritățile de management cu băncile, consultanții și clienții, măsurile care pot îmbunătăți relația între partenerii implicați în proiecte, greșelile de evitat în relația bănci-clienți, soluțiile pentru a crește sumele cheltuite efectiv în proiecte din sumele deja alocate din PNRR, care stau în conturi, vor fi anunțate la conferința Profit.ro & First Bank, programată pentru 14 februarie și care va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV


Ștefan Stavrositu îl urmează la conducerea Directoratului BCR Asigurări de Viață VIG pe Erwin Hammerbacher, care s-a pensionat la finalul anului 2022.

Erwin Hammerbacher a deținut funcția de Președinte al Directoratului BCR Asigurări de Viață VIG din octombrie 2017, iar înainte de această numire, el a fost membru al Consiliului de Supraveghere al BCR Asigurări de Viață VIG.

Ryanair scumpește biletele de avion CITEȘTE ȘI Ryanair scumpește biletele de avion

Principalele obiective ale lui Ștefan Stavrositu sunt să transforme BCR Asigurări de Viață VIG în prima opțiune a clienților din România în materie de asigurări de viață și să contribuie semnificativ la conturarea și realizarea obiectivelor strategice ale companiei pe termen mediu și lung.

Cu o experiență de 20 de ani în industria asigurărilor, Ștefan Stavrositu a fost Director Național de Vânzări în cadrul companiei Groupama, unde a coordonat activitatea de vânzări prin rețea proprie, brokeri, leasing și parteneriate strategice. Anterior, a ocupat diferite poziții de management în cadrul companiilor Eurolife FFH Asigurari și NN.

BCR Asigurări de Viață Vienna Insurance Group este o companie membră a Vienna Insurance Group, lider pe piața asigurărilor în Europa Centrală și de Est. A fost înființată în anul 2005 ca subsidiară a BCR și apoi preluată, în 2008, de Vienna Insurance Group (VIG), care a devenit acționar majoritar al companiei.

Începând cu anul 2009, compania a devenit liderul pieței de bancassurance și ocupă poziția secundă în piața asigurărilor de viață din România. 

viewscnt
Afla mai multe despre
bcr asigurări de viață
vienna insurance group