Groupama va asigura RCA și CASCO parcul auto al ENGIE Romania pentru 4,2 mil. lei în următorii 2 ani

Groupama va asigura RCA și CASCO parcul auto al ENGIE Romania pentru 4,2 mil. lei în următorii 2 ani
scris 24 oct 2016

Groupama România a câștigat, în luna august, licitația pentru furnizarea de servicii de asigurare RCA și CASCO a parcului auto al ENGIE Romania (fosta GDF SUEZ Energy România), contractual fiind încheiat pentru suma de 4,2 milioane de lei pentru doi ani, de la un estimat de 4,22 miloane de lei.

La licitație s-a înscris și Omniasig VIG.

Parcul auto al companiei numără 1.350 de vehicule.

ENGIE România este principala filială a grupului francez ENGIE pe piața românească, care mai deține Distrigaz Sud Rețele, Distrigaz Confort, Alizeu Eolian și Brăila Winds.

Cele cinci companii deservesc un portofoliu de 1,5 milioane de clienți, operează o rețea de 18.500 kilometri, dețin două parcuri eoliene cu o capacitate totală de 100 MW și au aproximativ 3.650 de angajați.

STUDIU: Circa 91% dintre români aleg o anumită benzinărie în funcție de serviciile suplimentare gratuite CITEȘTE ȘI STUDIU: Circa 91% dintre români aleg o anumită benzinărie în funcție de serviciile suplimentare gratuite

Groupama România este parte a grupului francez Groupama și s-au plasat printre primii cinci asigurători locali după nivelul primelor subcrise anul trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
groupama
rca
casco
engie