INFOGRAFIC Omniasig - Cea mai mare despăgubire RCA, plătită în Italia

INFOGRAFIC Omniasig - Cea mai mare despăgubire RCA, plătită în Italia
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 oct 2023

Cea mai mare despăgubire RCA plătită de Omniasig în primul semestru al anului a fost de peste 5 milioane lei, în urma unui accident în Italia, în care un autocamion cu remorcă a lovit șoferul unui autoturism oprit pe banda de urgență pentru a schimba anvelopa, provocând decesul acestuia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cea de-a doua despăgubire, în valoare de peste 2,9 milioane lei, a fost plătită ca urmare a vătămării corporale rezultate în urma unui accident petrecut în Germania, în care șoferul unui ansamblu cap tractor–remorcă a fost lovit din spate, la schimbarea benzii de circulație, de un autoturism care circula cu viteză, rezultând astfel vătămarea corporală a șoferului și a pasagerului. În urma impactului, bucăți din autovehiculele avariate au fost proiectate într-un alt autoturism care circula regulamentar.

CONFIRMARE Anunț - Asigurarea obligatorie a locuințelor se va scumpi. Condiții introduse pentru a-i obliga pe proprietari să încheie asigurarea CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Anunț - Asigurarea obligatorie a locuințelor se va scumpi. Condiții introduse pentru a-i obliga pe proprietari să încheie asigurarea

Pe cea de-a treia poziție în top este o despăgubire de aproximativ 1,5 milioane lei, plătită ca urmare a vatamarii corporale rezultată în urma unui accident care a avut loc tot în Germania, în care șoferul unui ansamblu cap tractor–remorcă inmatriculat in România, la momentul efectuarii virajului la dreapta într-o intersecție, nu a acordat prioritate unui biciclist care se deplasa în paralel în același sens, pe banda dedicată bicicliștilor.

Pe linia asigurărilor PROPERTY, cea mai mare despăgubire, de peste 1,8 milioane lei, a fost plătită ca urmare a unui incendiu care a avut loc la o unitate spitaliceasca. Pe locul al doilea în acest top se află o despăgubire de peste 1,5 milioane lei, achitată în urma unei alunecări de teren provocată de ploile abundente, alunecare ce a produs avariii la un club de agrement. Pe locul al treilea este o daună de aproximativ 1,5 milioane lei, plătită ca urmare a unui incendiu la un utilaj agricol.

Pe segmentul ASIGURĂRILOR DE LOCUINȚE, primele trei despăgubiri ca valoare, au acoperit daune  provocate integral de incendii, în diferite județe ale țării. Cea mai mare despăgubire pe acest segment a fost în valoare de peste 400.000 lei, pe locul doi în acest top este o daună în valoare de peste 340.000 lei, iar poziția a treia este ocupată de o despăgubire de aproximativ 170.000 lei.

EXCLUSIV Tranzacție - OTTO Broker integrează portofoliul Sirius Broker, la doi ani după o mișcare similară CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tranzacție - OTTO Broker integrează portofoliul Sirius Broker, la doi ani după o mișcare similară

Pe linia CASCO, cea mai mare despăgubire din primul semestru al anului curent a fost de aproape 580.000 lei, fiind plătită în urma unui accident care a avut loc în Ungaria, în care șoferul autoturismului nu a putut evita impactul cu o autoutilitară care a intrat în fața sa, în timpul deplasării. Pe locul al doilea se află o despăgubire de peste 450.000 lei, achitată în cazul unui accident în care, din cauza carosabilului umed și alunecos, șoferul unei autospeciale a pierdut controlul și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. A treia despăgubire ca valoare, de peste 350.000 lei, a fost achitată în urma unui accident provocat de faptul că șoferul autoutilitarei nu s-a asigurat la trecerea de nivel cu calea ferată, iar vehiculul a fost lovit de tren

Pe segmentul ASIGURĂRILOR DE CĂLĂTORIE, cea mai mare despăgubire a fost de peste 120.000 lei, achitată pentru costurile de spitalizare și tratament în cazul unei persoane ce a suferit o fractură de șold în SUA. A doua despăgubire din acest top depășeștee 75.000 lei și a fost plătită pentru costurile medicale și de spitalizare pentru un pacient diagnosticat cu meningo-encefalită, in timpul calatoriei în Canada. Pe a treia poziție se află o despăgubire de peste 65.000 lei, plătită pentru costurile de spitalizare generate de un acident la ski, soldat cu ruptura de ligament încrucișat anterior la genunchi a asiguratului, in timpul sejurului în Austria.

INFOGRAFIC Omniasig - Cea mai mare despăgubire RCA, plătită în Italia

viewscnt
Afla mai multe despre
rca
despagubire
omniasig