Metropolitan Life numește un nou Director de Operațiuni al companiei de asigurări de viață în România

Metropolitan Life numește un nou Director de Operațiuni al companiei de asigurări de viață în România

Cosmin Vlad

Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mai 2021

Metropolitan Life l-a numit pe Cosmin Vlad în funcția de Director de Operațiuni al companiei de asigurări de viață, în România. Cosmin Vlad va prelua această funcție de la Mihai Coca-Cozma, care a condus departamentul de Operațiuni al companiei de asigurări de viață și în ultimii 4 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mihai Coca Cozma va urma alte planuri de carieră în afara companiei.

VIDEO O limuzină a lui Nicolae Ceaușescu, scoasă la licitație CITEȘTE ȘI VIDEO O limuzină a lui Nicolae Ceaușescu, scoasă la licitație

Cu o experiență de 14 ani în domeniul asigurărilor de viață și pensiilor private, Cosmin Vlad s-a alăturat echipei Metropolitan Life în 2015. În această perioadă a dovedit o coordonare eficientă a echipei de Value Proposition and Product din cadrul Metropolitan Life România, din 2019 Value Proposition and Product MetLife Ucraina și a repoziționat suita de produse, în linie cu nevoile curente ale clienților. De asemenea, Cosmin Vlad a preluat rolul de Interim Head of Risk în perioada Aprilie-Iulie 2019.

Cosmin Vlad este membru în echipa de Diversitate și Incluziune din cadrul Metropolitan Life și investește continuu în dezvoltarea sa profesională, atât în domeniul său de specialitate, cât și în aria de Leadership, deținând totodată un rol important în dezvoltarea echipelor din cadrul companiei, în calitate de mentor în programul de mentoring al Metropolitan Life România. Acesta este Associate al Institute and Faculty of Actuaries UK și a absolvit programul Young Leaders al Institutului Aspen.

Compania Metropolitan Life a înregistrat în 2020 o creștere de 14,4% a primelor brute subscrise, comparativ cu anul 2019, ocupând locul al doilea în clasamentul celor mai mari companii de asigurări de viață din România. În anul 2020, Metropolitan Life a înregistrat prime brute subscrise în valoare de 415.393.485 lei, comparativ cu aceeași perioadă din 2019, când valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 363.130.998 lei. În ceea ce privește indemnizațiile plătite în 2020, acestea au avut o valoare de 116.263.917 lei, cu 16,6% mai mult față de aceeași perioadă din 2019, când s-au ridicat la 99.718.138 lei.

Cîțu avertizează miniștrii, la radio, că vine iunie și nu au reformat companiile de stat. Le recomandă să ia exemplul său și să reducă numărul directorilor din ministere CITEȘTE ȘI Cîțu avertizează miniștrii, la radio, că vine iunie și nu au reformat companiile de stat. Le recomandă să ia exemplul său și să reducă numărul directorilor din ministere

Metropolitan Life este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume, și sucursală a companiei irlandeze Metlife Europe d.a.c..

Înființată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienți, MetLife are operațiuni deschise în aproape 50 de țări și deține poziții de conducere în piețe din Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu.

În România, Metropolitan Life are 21 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. 2,5 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

viewscnt
Afla mai multe despre
metropolitan life
cosmin vlad