Omniasig a înregistrat prime brute subscrise de aproximativ 1,7 miliarde lei

Omniasig a înregistrat prime brute subscrise de aproximativ 1,7 miliarde lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 dec 2023

În primele nouă luni din 2023, Omniasig a înregistrat prime brute subscrise de aproximativ 1,7 miliarde lei, valoare ce reprezintă o creștere de aprox. 10% față de aceeași perioadă din anul 2022. Valoarea totală a despăgubirilor plătite în acest interval a fost de circa 840 milioane lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Linia de sigurări de incendiu și calamități naturale a crescut cu circa 20% în primele trei trimestre din 2023, față de aceeași perioadă a anului trecut, cu subscrieri de aprox 270 milioane lei.

CONFIRMARE Alexandru Petrescu este propunerea PSD pentru funcția de președinte ASF CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Alexandru Petrescu este propunerea PSD pentru funcția de președinte ASF

Asigurările de sănătate au continuat să crească semnificativ în primele trei trimestre ale anului 2023, ajungând la o valoare a primelor brute subscrise de aprox. 65 milioane lei, care este cu circa 30% mai mult față de aceeași perioadă a anului anterior. 

Asigurările auto, CASCO și RCA, au înregistrat o creștere agregată a primelor brute subscrise, pentru ambele linii, de aprox. 4,5% față de primele trei trimestre ale anului 2022, valoarea acestora ridicându-se la aproximativ 1,2 miliarde lei. Valoarea despăgubirilor plătite pe cele două linii în acest interval, cumulat, a crescut cu peste 8%, ajungând la peste 730 milioane lei.

ANUNȚ Cu cât vrea Guvernul să majoreze salariul minim CITEȘTE ȘI ANUNȚ Cu cât vrea Guvernul să majoreze salariul minim

Și pe linia Asigurărilor de călătorie s-a înregistrat o creștere importantă în această perioadă, de aprox. 40% față de primele trei trimestre din 2022, iar valoarea primelor brute subscrise a fost de aprox. 17 milioane lei. Valoarea despăgubirilor plătite pe această linie a crescut și ea, cu aprox. 60%.

viewscnt
Afla mai multe despre
omniasig
asigurari
prime subscrise