PAID are o nouă structură executivă

PAID are o nouă structură executivă

Cosmin Tudor

Profit.ro
Profit.ro
scris 28 nov 2023

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) l-a numit pe Cosmin Tudor în funcția de director general adjunct.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Fost Director de Dezvoltare timp de 4 ani, acesta se adaugă structurii executive de conducere formată din Nicoleta Radu, director general, respectiv Ionuț Baciu, director general adjunct.

Cosmin Tudor are o experiență de 25 de ani în domeniul asigurărilor, ultimii 4 ani în cadrul PAID.

Noi măsuri anti-evaziune: eTransport va fi extins CITEȘTE ȘI Noi măsuri anti-evaziune: eTransport va fi extins

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat, formată prin asocierea societăților de asigurare pentru încheierea de asigurări obligatorii de locuință, în conformitate cu prevederile Legii nr. 260/2008.Conform prevederilor legii, PAID administrează sistemul de asigurare obligatorie a locuințelor, care acoperă trei riscuri de bază specifice României: - Cutremur - Inundații - Alunecări de teren.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
paid
cosmin tudor