Alpha Bank: Tentativă de furt la o sucursală din București

Alpha Bank: Tentativă de furt la o sucursală din București
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 8 feb 2021

Alpha Bank Romania anunță că, în jurul orei 14, o persoană a pătruns în sediul uneia dintre unitățile băncii din orașul București, cu intenția de a fura bani, dar a fost oprită de personalul băncii. Nicio persoană nu a fost rănită.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
De la afaceri de 50.000 la 4 milioane de euro, prin vânzarea online CITEȘTE ȘI De la afaceri de 50.000 la 4 milioane de euro, prin vânzarea online

“Datorită vigilenței personalului, care a acționat conform normelor interne de securitate, tentativa de sustragere a unei sume de bani din casieria băncii a fost dejucată. Alpha Bank Romania cooperează în continuare cu organele de Poliție pentru elucidarea circumstanțelor care au condus la producerea incidentului”, spune Ion Stan, Prim Vicepresedinte Executiv Alpha Bank Romania.

Soluțiile inteligente de video colaborare: o nouă dimensiune pentru creșterea productivității în mediul de lucru hibrid CITEȘTE ȘI Soluțiile inteligente de video colaborare: o nouă dimensiune pentru creșterea productivității în mediul de lucru hibrid

Banca arată că unitatea unde a avut loc incidentul îndeplinește toate normele de securitate și că își va relua programul obișnuit începând de marți.

Lumea clocotește. Ce șanse are programul noului Guvern să fie respectat? CITEȘTE ȘI Lumea clocotește. Ce șanse are programul noului Guvern să fie respectat?

Alpha Bank este în top 10 după active și cea mai mare bancă cu acționar grecesc din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
alpha bank
jaf banca