Banca Transilvania acordă credite cu discount medicilor

Banca Transilvania acordă credite cu discount medicilor
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 6 iul 2020

Banca Transilvania oferă împrumuturi cu dobândă redusă medicilor într-o campanie disponibilă până la 30 septembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Campania se adresează medicilor și rezidenților, stomatologilor și tehnicienilor dentari.

Creditele imobiliare/ipotecare în lei au o dobândă de 5,06% (IRCC + 2,65%) dobândă variabilă, zero comision de analiză și fără taxă de evaluare. Marja de dobândă este mai mică cu 0,3 puncte procentuale decât în cazul ofertei standard, unde și analiza dosarului costă 400 de lei, iar taxa de evaluare este de 500 de lei pentru un apartament și de 750 de lei pentru o casă.

Volumul cifrei de afaceri din comerțul cu amănuntul a crescut CITEȘTE ȘI Volumul cifrei de afaceri din comerțul cu amănuntul a crescut

Medicii au la dispoziție și varianta de împrumut ipotecar în euro, cu o dobândă variabilă de 3,94% (Euribor 6M + 4,25%), zero comision de analiză și zero taxă de evaluare – dobânda este, în acest caz, cu 0,5 pp mai mică decât în cazul ofertei standard.

Creditul de nevoi personale cu asigurare de viață și șomaj are dobânda variabilă de 6,91% (IRCC + 4,5%) sau dobânda fixă de 8,5% - mai mică cu 1 pp față de oferta standard -, zero comision de analiză, asigurare de viață și șomaj.

În cazul împrumuturilor fără asigurări, dobânda este fixă de 8,9% sau variabilă de 7,41% (IRCC + 5%).

Banca Transilvania spune că susține 50.000 de medici prin divizia specializată din cadrul băncii.

CEC Bank a venit în aprilie cu o ofertă, adresată salariaților din spitalele COVID-19, de refinanțare a creditelor de nevoi personale la o dobândă de 5,5% pe an. În mai banca de stat a completat oferta și pentru creditele ipotecare la o dobândă de 4,19% (IRCC + 1,75 pp).

viewscnt
Afla mai multe despre
banca transilvania
credite medici
credit ipotecar
credit consum