BCR a numit un nou economist-șef

BCR a numit un nou economist-șef
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 9 nov 2016

Banca Comercială Română l-a numit economist-șef și director de Cercetare pe Horia Braun (39 de ani), care se va întoarce în țară de la NN, potrivit unui comunicat de presă al celei mai mari bănci locale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Poziția de economist-șef a rămas vacantă după ce Radu Crăciun a preluat conducerea BCR Pensii. Crăciun, la rândul său, l-a înlocuit pe Lucian Anghel, care a devenit directorul BCR Banca pentru Locuințe.

Până la această numire, Horia Braun a activat în cadrul ING Group din octombrie 2007, deținând de-a lungul timpului poziția de manager de investiții instrumente cu venit fix în cadrul ING Investment Management România și, ulterior, pe cea de director al Departamentului de Investiții din cadrul ING Pensii. În aprilie 2013 a fost numit Director General al NN Investment Partners până când a fost relocat în Cehia pentru a prelua funcția de Director de Investiții pentru regiune, având în administrare active de 4 miliarde de euro, potrivit comunicatului citat.

Horia Braun a lucrat timp de cinci ani și în cadrul Băncii Naționale a României, dintre care 3 ani a condus serviciul de modelare din cadrul Direcției Modelare și Prognoze Macroeconomice a BNR.

Primele decizii ale instanțelor pe darea în plată, după decizia Curții Constituționale CITEȘTE ȘI Primele decizii ale instanțelor pe darea în plată, după decizia Curții Constituționale

El este absolvent al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” Cluj și MA (Master of Arts) în Economie la Central European University Budapesta și deține certificarea CFA (Chartered Financial Analyst) din 2006.

viewscnt
Afla mai multe despre
horia braun
bcr
economist sef