BNR primește 6 oferte pentru o soluție mobilă de centru de date

BNR primește 6 oferte pentru o soluție mobilă de centru de date
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 19 oct 2016

Banca Națională a României a primit șase oferte pentru o soluție mobilă de centru de date, pe care o va amplasa într-un sediu de continuitate situat la 300 de kilometri de București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ofertele au fost depuse de AD Net Market Media, Synotech Global Services Romania, Elsaco Solutions, Starc4sys, Q’Net International și asocierea formată din Star Storage (lider) și Tema Energy (asociat).

Cu o durată de 3 luni, contractual a fost estimat la 1,12 milioane de lei, fără TVA.

“Obiectul prezentei proceduri îl constituie achiziționarea unei soluții de tip Data Center Mobil, container dedicat pentru o infrastructură informatică critică (servere de aplicații, sisteme de stocare, echipamente de comunicații) care să îndeplinească standardele de performanță, disponibilitate, securitate și reziliență cibernetică pentru operarea unor aplicații informatice critice. Serviciile oferite de infrastructura informatică instalată în acest Data Center sunt servicii critice care necesită un grad înalt de disponibilitate”, se arată în caietul de sarcini al licitației.

Termenul limită pentru evaluarea ofertelor a fost stabilit pentru data de 14 noiembrie.

Bogdan Olteanu a fost trimis în judecată, în stare de arest la domiciliu CITEȘTE ȘI Bogdan Olteanu a fost trimis în judecată, în stare de arest la domiciliu

Potrivit statutului, BNR elaborează, aplică și răspunde de politica monetară și de curs de schimb, de autorizarea, reglementarea și supravegherea prudențială a instituțiilor de credit, de promovarea și monitorizarea bunei funcționări a sistemelor de plăți pentru asigurarea stabilității financiare, precum și de administrarea rezervelor internaționale ale României.

Totodata, instituția sprijină politica economică generală a statului, fără a prejudicia îndeplinirea obiectivului său fundamental privind asigurarea și menținerea stabilității prețurilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
bnr
licitatie
oferte
centru de date