Brokerul de credite AVBS Credit vrea să ajungă la 100 de francize în acest an

Brokerul de credite AVBS Credit vrea să ajungă la 100 de francize în acest an
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 22 feb 2021

Brokerul de credite AVBS Credit, companie fondată de antreprenorul român Valentin Anghel, vrea să își dubleze numărul de brokeri francizați, vizând o rețea de 100 de francize până la finele anului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru a acoperi nevoile în creștere ale pieței de brokeraj bancar, dar și pentru a susține antreprenoriatul românesc, AVBS Credit acordă gratuit franciza foștilor angajați din bănci, până pe 30 aprilie 2021, potrivit companiei.

AVBS Credit a fost înființată în urmă cu aproape 14 ani de Valentin Anghel. 

Statul a împrumutat anul trecut de la populație 6,5 miliarde de lei, un record, prin vânzarea de titluri de stat CITEȘTE ȘI Statul a împrumutat anul trecut de la populație 6,5 miliarde de lei, un record, prin vânzarea de titluri de stat

“Ideea de a fonda o companie în domeniul brokerajului bancar a pornit de la identificarea unei nevoi din piață, de a schimba percepția asupra creditării și de a o transforma într-o activitate dinamică, eficientă, cu rezultate pe termen lung pentru români și brokeri de credite”, spune Anghel.

Pentru acest an, AVBS Credit și-a propus să investească în rețeaua de parteneri și vrea să ajungă la dublarea numărului de brokeri francizați, de la 50 în prezent la 100 de francize.

viewscnt
Afla mai multe despre
avbs credit
valentin anghel
brokeri francizati
francize avbs credit
brokeraj bancar