Cocor București refinanțează la OTP Bank un credit mai vechi de 6,7 milioane de euro

Cocor București refinanțează la OTP  Bank un credit mai vechi de 6,7 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 sep 2019

OTP Bank România a semnat recent un contract de împrumut cu Cocor București, compania care operează centrul comercial situat în centrul vechi al Bucureștiului, prin care aceasta din urmă își va putea refinanța un credit mai vechi, de 6,7 milioane de euro. Conform tranzacției, suma va fi rambursată în 10 ani, implicând tranșe lunare egale și păstrarea garanțiilor aprobate de consiliu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Este o plăcere pentru noi să contribuim la finanțarea centrului comercial situat în centrul vechi al Capitalei, primul care a promovat creatorii de modă români și i-a sprijinit pentru a persevera. Oferind acest împrumut magazinului Cocor, sprijinim de asemenea designerii micro antreprenori, lucru care se aliniază strategiei noastre de afaceri”, spune Dragoș Mirică, Director general adjunct, Divizia Corporații și Membru al Directoratului în cadrul OTP Bank România.

"Suntem recunoscători că am găsit în OTP Bank România un partener de încredere, puternic și alături de care vom avea o colaborare pe termen lung. Creditul pe care banca ni l-a oferit este o încurajare și un suport pentru a continua să ne dezvoltăm activitatea de retail, precum și pentru a crește numărul clienților noștri ”, a declarat Pricopie Cristian, președintele consiliului de administrație al COCOR.

Teodorovici propune ca pensionarii să primească anticipat o parte din suma la care vor avea dreptul după recalcularea din 2021 CITEȘTE ȘI Teodorovici propune ca pensionarii să primească anticipat o parte din suma la care vor avea dreptul după recalcularea din 2021

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, ocupă locul 9 din perspectiva activelor, în clasamentul bancilor din România, conform datelor publicate în decembrie 2018.

Magazinul Cocor, centrul comercial de referință din Centrul Vechi al Bucureștiului, are o suprafață închiriabilă de 10.000 mp. Găzduiește atât branduri internaționale, cât și creații ale celor mai cunoscuți designeri romani, precum și cea mai mare platformă multimedia din Europa Continentală, totalizand 565 mp de ecrane led.


 

viewscnt
Afla mai multe despre
cocor bucuresti
otp bank
refinantare
credit