Cresc dobânzile la depozite. TBI Bank lansează depozit pe 15 luni cu bonificație anuală de 4,4%

Cresc dobânzile la depozite. TBI Bank lansează depozit pe 15 luni cu bonificație anuală de 4,4%
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 14 ian 2020

TBI Bank a lansat un depozit în lei cu scadență la 15 luni și dobândă de 4,4% pe an, una dintre cele mai ridicate dobânzi din piață.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dobânda plătită depășește rata anticipată a inflației din prognoza BNR de 3% la finele primului trimestru din 2021. La finele lui 2019 rata anuală a inflației a fost de 4%.

„Produsul se adresează în principal celor care își doresc să economisească pe o perioadă cuprinsă între unul și doi ani, soluțiile disponibile în prezent pe piața de profil din România fiind limitate”, arată un comunicat de presă al băncii.

Ministerul Finanțelor a împrumutat 1,2 miliarde de lei la dobânzi în scădere CITEȘTE ȘI Ministerul Finanțelor a împrumutat 1,2 miliarde de lei la dobânzi în scădere

Noul depozit TBI Bank poate fi constituit în rețeaua de agenții sau prin intermediul platformei de depozite online a băncii.

TBI Bank nu percepe costuri pentru constituirea și administrarea depozitelor, sau în situația retragerii în numerar a sumelor din depozit la scadență. Dobânda pentru lichidarea anticipată a depozitului este de 1%.

Pe lângă noul produs de economisire, începând cu 1 Ianuarie 2020, TBI Bank a actualizat dobânzile oferite la toate depozitele în lei, cu scadențe care variază între 1 și 36 de luni, oferind între 1,6% și 4,4% pe an în funcție de perioada aleasă.

Pentru depozitele pe 12 luni, TBI oferă 3,6%, CEC Bank oferă 3,5% și Libra Bank 3,25%.

viewscnt
Afla mai multe despre
depozit la termen
economisire
tbi bank