Un fond listat la Londra, anterior înregistrat în Bermude, a cumpărat 5% din Transport Trade Services, lider al transportului fluvial în România

Un fond listat la Londra, anterior înregistrat în Bermude, a cumpărat 5% din Transport Trade Services, lider al transportului fluvial în România
scris 15 iun 2021

Fondul britanic de investiții Utilico Emerging Markets Limited, companie specializată pe plasamentele în companii de infrastructură, a cumpărat 5% din Transport Trade Services, lider al transportului fluvial în România.

La finele anului 2015, Utilico a acumulat o deținere de 6,72% la transportatorul de petrol prin conducte Conpet Ploiești.

Utilico Emerging Markets Limited, înregistrată în Insulele Bermude până în 2018, are ca destinație principală de investiții societățile și proiectele de infrastructură și utilități.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Utilico Emerging Markets este listată pe Bursa de la Londra.

Anterior, și Frații Pavăl (Dedeman) au cumpărat 5,33% din Transport Trade Services.

viewscnt
Afla mai multe despre
utilico
bvb
conpet
petrol
bursa