Deutsche Bank susține că va încheia anul 2018 pe plus în pofida unui scăderi de 65% a profitului net în T3

Deutsche Bank susține că va încheia anul 2018 pe plus în pofida unui scăderi de 65% a profitului net în T3
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 oct 2018

Deutsche Bank a anunțat miercuri că urmează să înregistreze profit în acest an, pentru prima dată după 2014, în pofida unei scăderi semnificative a profitului în trimestrul al treilea, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cel mai mare grup bancar din Germania trece printr-o amplă reorganizare după trei ani consecutivi de pierderi, o retrogradare din partea Standard & Poor's și ratarea testelor de stres derulate de Rezerva Federală americană, scrie Agerpres.

Guvernul intră în concurență cu băncile: introduce Contul Junior. Vor fi deschise automat conturi de economii la Trezorerie pentru peste 4 milioane de copii, statul va acorda anual o primă de 600 de lei la depuneri CITEȘTE ȘI Guvernul intră în concurență cu băncile: introduce Contul Junior. Vor fi deschise automat conturi de economii la Trezorerie pentru peste 4 milioane de copii, statul va acorda anual o primă de 600 de lei la depuneri

În perioada iulie-septembrie 2018, Deutsche Bank a înregistrat un profit net de 229 milioane euro, în scădere cu 65% față de un rezultat de 649 milioane euro înregistrat în perioada similară a anului trecut. Cu toate acestea, cifra anunțată de Deutsche Bank este superioară estimărilor analiștilor intervievați de Reuters car mizau pe un rezultat de 149 milioane euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche bank