Electrica Furnizare vrea să cumpere servicii de plată online a facturilor. Actualul furnizor este Garanti Bank

Electrica Furnizare vrea să cumpere servicii de plată online a facturilor. Actualul furnizor este Garanti Bank
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 17 oct 2016

Electrica Furnizare a inițiat o licitație estimată la 2,3 milioane de lei, fără TVA, pentru cumpărarea de servicii necesare efectuării tranzacțiilor de plată online a facturilor de către clienții companiei, persoane fizice și companii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Contractul va fi încheiat pe o perioadă de 4 ani.

În prezent, aceste servicii sunt furnizate de Garanti Bank, care a câștigat o licitație în decembrie 2015 pentru suma 479.160 lei, fără TVA, de la un estimat de 1,19 milioane de lei, fără TVA.

Electrica Furnizare anticipează că în perioada contractuală vor fi efectuate un număr minim de 4,8 milioane de tranzacții.

Ofertele vor fi deschise în a doua parte a lunii noiembrie.

Nuclearelectrica a încheiat cu Electrica Furnizare un act adițional de vânzare de energie, pentru 100 milioane lei CITEȘTE ȘI Nuclearelectrica a încheiat cu Electrica Furnizare un act adițional de vânzare de energie, pentru 100 milioane lei

Electrica Furnizare, filială a grupului Electrica, a fost înființată în iulie 2011 prin fuziunea fostelor filiale Electrica Furnizare Muntenia Nord, Electrica Furnizare Transilvania Nord și Electrica Furnizare Transilvania Sud.

Societatea este prezentă în 18 județe ale țării și este deținută de Electrica SA - 78% și Fondul Proprietatea – 22%.

Afacerile companiei au crescut în 2015 la 4,18 miliarde de lei, în timp de profitul net a coborât de la 204,7 milioane de lei la 131,14 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
electrica furnizare
licitatie
plata
facturi
online