eMAG lansează cu Raiffeisen Bank un card pentru cumpărături în rate fără dobândă

eMAG lansează cu Raiffeisen Bank un card pentru cumpărături în rate fără dobândă
Oana Osman
Oana Osman
scris 24 oct 2017

eMAG lansează un card co-branded pentru clienți, prin care aceștia pot face cumpărături, atât de la eMAG, cât și de la partenerii din Marketplace, în valoare de până la 30.000 de lei. Suma poate fi achitată în mod obișnuit în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă. Dacă nu doresc să achite în rate, clienții pot opta pentru plata integrală, având 56 de zile fără dobândă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cardul de credit Mastercard, lansat în parteneriat cu Raiffeisen Bank,  permite acumularea de puncte de loialitate de până la 10% din valoarea produselor vândute de eMAG și de partenerii din Marketplace și poate fi folosit și pentru tranzacții oriunde în lume.

O ofertă specială există pentru toate produsele din gama Samsung, care pot fi plătite în 24 de rate fără dobândă.

În cazul în care clienții doresc să renunțe la produsul primit, au 30 de zile pentru a-l returna, iar suma plătită va fi restituită integral în contul aferent cardului de credit.

Noul card este embosat și poate fi folosit oriunde în lume, fără comision pentru tranzacții la comercianți. Pentru siguranța plăților online, cardul este înrolat în Mastercard SecureCode, iar pentru autorizarea plăților se folosește parola dinamică 3D-Secure. Informații privind disponibilul și contul de card pot fi accesate oricând prin platforma de Internet Banking a Raiffeisen Bank. Cardul poate fi folosit și pentru a face cumpărături în rate fără dobândă de la toți comercianții parteneri ai Raiffeisen Bank, înscriși în programul Multishop.

Cardul este emis gratuit, iar comisionul de administrare anual este de 60 de lei.

La o limită de credit ​de 5.367 lei folosită imediat și în întregime, 40% pentru retragere numerar și 60% pentru plăți la comercianți și rambursată în 12 luni în rate lunare egale, cu o dobândă de 26% fixă pe perioada rambursării, rata lunară este 522,82 lei, valoarea totală de plată 6.273,73 lei și DAE 32,30%.​

Creditul în valută revine pe creștere în septembrie, susținut de cererea persoanelor juridice CITEȘTE ȘI Creditul în valută revine pe creștere în septembrie, susținut de cererea persoanelor juridice

eMag este o companie românească fondată în 2001, unul dintre primii jucători pe piața de comerț online din România, cu prezență în Bulgaria, Ungaria și Polonia.

Raiffeisen Bank deservește în Romania aproximativ 2 milioane de clienti persoane fizice, circa 100.000 IMM-uri și 5.700 de companii. Rețeaua băncii numara 466 de agentii, 1.100 de ATM-uri, 164 de MFM (automate multifuncționale) și aproximativ 18.000 de EPOS-uri. Banca are în prezent peste 344.000 clienți activi pe canale electronice (online și mobile banking).

Mastercard este o companie de tehnologie în industria globală de plăți cu prezență în peste 210 țări și teritorii. 

viewscnt
Afla mai multe despre
emag
raiffeisen
mastercard
card cumparaturi
rate
dobanada