Mastercard: Credit Europe Bank și Cetelem sunt în proces de înrolare în programul de plată în rate cu cardul

Mastercard: Credit Europe Bank și Cetelem sunt în proces de înrolare în programul de plată în rate cu cardul
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 apr 2018

Credit Europe Bank și Cetelem se află în plin proces de înrolare în programul Mastercard plata în rate, după ce OTP Bank a devenit emitent înrolat în urmă cu câteva săptămâni, a declarat directorul in managementul produselor in cadrul Mastercard Europa Centrala si de Est, Mihaela Ciupală, în cadrul unei conferințe. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prin acest program, utilizatorii de carduri Mastercard pot să-și împartă cumpărăturile în mai multe rate lunare, soluția putând fi aplicată la toate tipurile de carduri – debit, credit, business.

”OTP Bank a devenit emitent înrolat acum câteva săptămâni. În prezent, Credit Europe Bank și Cetelem se află în plin proces de implementare a programului Mastercard plata în rate”, a afirmat Ciupală, citată de News.ro.

Economist șef BCR: \ CITEȘTE ȘI Economist șef BCR: "Unii ar putea numi asta o coincidență…" Transferul contribuțiilor de la pensiile private la stat, exact cât are nevoie Guvernul pentru a nu depăși deficitul

În acest program, mai sunt înrolate băncile BRD, Banca Românească și UniCredit.

În ultimele 12 luni, un client din trei, ofertați prin acest serviciu, au optat pentru împărțirea tranzacției în rate. Valoarea medie a tranzacțiilor efectuate prin acest serviciu este de 200 de euro, potrivit companiei.

Totodată, 29% din tranzacții au fost făcute la retaileri de îmbrăcăminte și accesorii, 21% în IT&C, iar 8% la retaileri din DIY.

viewscnt
Afla mai multe despre
credit europe
cetelem
card
plata
rate