Nou președinte al Consiliului de Administrație la First Bank

Nou președinte al Consiliului de Administrație la First Bank
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 iun 2020

Ilinca Rosetti a fost numită președintele Consiliului de Administrație al First Bank, în cadrul căruia a avut anterior rolul de vicepreședinte, începând cu anul 2019. Rosetti își va păstra funcțiile de președinte al Comitetului pentru Transformare și al Comitetului de Risc din cadrul Consiliului de Administrație.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rosetti, partener operațional în cadrul companiei de investiții J.C. Flowers & Co., a fost implicată și în achiziția de către aceasta a  Bank Leumi, unde a deținut funcția de președinte al Consiliului de Administrație până la finalizarea fuziunii cu First Bank, la 30 aprilie 2020.

INFOGRAFICE BNR - profit net mai mare cu peste 50% CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE BNR - profit net mai mare cu peste 50%

În 2019, First Bank a înregistrat un profit brut în valoare de 139 de milioane de lei, în creștere față de luna decembrie 2018, când banca a raportat pierderi. În prima jumătate a anului 2020, First Bank a finalizat cu succes integrarea Bank Leumi, achiziționată în 2019, și migrarea tuturor sistemelor într-o platformă unică. Banca deține în prezent o cotă de 1,42% din piața bancară națională. 

First Bank are sediul la București și operează prin intermediul a 59 de sucursale, având aproape 1.000 de specialiști angajați și aproximativ 130.000 de clienți activi.

viewscnt
Afla mai multe despre
first bank
ilinca rosetti