Schimbări în conducerea BCR Leasing

Schimbări în conducerea BCR Leasing

Vladimir Cătănescu (stg.) și Adrian Melinte

Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 16 oct 2019

Directoratul BCR Leasing IFN are o nouă componentă începând cu această lună. Vladimir Cătănescu a preluat funcția de membru coordonator al liniei funcționale de risc management, iar Adrian Melinte, pe cea de membru coordonator al liniilor funcționale financiar și operațiuni. Vlad Vitcu rămâne director executiv.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Cei doi vin din interiorul societății de leasing deținută de BCR și i-au înlocuit pe Mihai Tasulea și Nicoleta Tomescu, ale căror mandate s-au încheiat.

Vladimir Cătănescu a condus departamentul de analiză creditare din cadrul Direcției corporate. Adrian Ștefan Melinte a condus departamentul retail controlling din cadrul Direcției controlling.

O nouă șansă, neașteptată: Volkswagen amână construirea unei fabrici în Turcia din cauza atacurilor din Siria. Constructorul german alesese Turcia în detrimentul României CITEȘTE ȘI O nouă șansă, neașteptată: Volkswagen amână construirea unei fabrici în Turcia din cauza atacurilor din Siria. Constructorul german alesese Turcia în detrimentul României

„BCR Leasing a parcurs pași importanți în consolidarea activității și a poziției sale pe piață de leasing. Mandatul noii echipe este unul foarte ambițios și, sunt convins, cu perspective solide de succes: continuarea investițiilor în proiecte de infrastructură IT, mobilitate și dezvoltarea parteneriatelor”, spune Vlad Vitcu, directorul executiv al societății.

BCR Leasing IFN este prezentă pe piață românească din 2001, ca subsidiară a Băncii Comerciale Române, parte a grupului financiar central-european Erste Group.

Societatea a înregistrat un profit net de 36 de milioane de lei anul trecut, în creștere cu 13% față de 2017, în condițiile creșterii activelor totale cu 18% la 1,94 de miliarde de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
bcr leasing
bcr