UniCredit Bank oferă împrumuturi cu garanții europene pentru firmele micro

UniCredit Bank oferă împrumuturi cu garanții europene pentru firmele micro
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 19 aug 2020

UniCredit Bank oferă micro-întreprinderilor acces la finanțări în lei pentru cheltuieli curente, garantate în proporție de 80% prin EaSI - instrument de garantare accesat de UniCredit Bank de la Uniunea Europeană prin intermediul European Investment Fund (EIF), parte a European Investment Bank Group.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Valoarea maximă a împrumutruilor ajunge la 25.000 de euro. Companiile care vor accesa facilitatea nu au comision de garantare și nu trebuie să atașeze creditului nicio altă garanție cu acoperire materială. În plus, în funcție de caracteristicile împrumutului, pot beneficia de o reducere de dobândă.

INFOGRAFICE România - statul din UE cu cea mai mică pondere de angajați care au trecut la telemuncă în pandemie. Cei mai căutați candidați pentru joburile remote CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE România - statul din UE cu cea mai mică pondere de angajați care au trecut la telemuncă în pandemie. Cei mai căutați candidați pentru joburile remote

“Pentru acele microîntrepinderi care întâmpină dificultăți în accesarea serviciilor de finanțare tradiționale, posibilitatea de a accesa credite care beneficiază de sprijinul instrumentelor financiare de garantare este esențial pentru a se putea dezvolta iar, uneori, chiar lansa”, spune Ramona Costache, Director Banking cu impact social, UniCredit Bank.

Garanția este finanțată de către Uniunea Europeană în cadrul Programului pentru ocuparea forței de muncă și inovare socială („EaSI”) și de Fondul European pentru Investiții strategice („FEIS”) instituit în cadrul planului de investiții pentru Europa. Scopul FEIS este de a contribui la susținerea finanțării și a punerii în aplicare a investițiilor productive în Uniunea Europeană și de a facilita accesul la finanțare.

Programul EaSI oferă un instrument de garantare menit să faciliteze accesul la microfinanțare pentru microîntreprinderi, companii aflate atât în faza de start-up, cât și în faza de dezvoltare, cu cifra de afaceri anuală sau active totale de maxim 2 milioane de euro și cu maxim 9 angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
credite microintreprinderi
companii micro
unicredit