UniCredit Bank ridică dobânda la 3,5% pentru depozitele de peste 10.000 de lei

UniCredit Bank ridică dobânda la 3,5% pentru depozitele de peste 10.000 de lei
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 4 iun 2020

UniCredit Bank România oferă o dobândă promoțională de 3,5% pentru persoanele fizice care constituie depozite de peste 10.000 de lei pe o perioadă de 6 luni prin canale digitale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rata de dobândă de 3,5% este printre cele mai mari din piață –  doar TBI Bank oferă o dobândă mai mare, de 3,6%, pentru depunderile pe 6 luni, potrivit calculatorului finzoom.ro.

INFOGRAFICE Starea de urgență a gripat creditarea în aprilie. Creditul în lei acordat populației - prima contracție lunară în peste 7 ani. Împrumuturile noi pentru consum - cel mai scăzut nivel din ultimii 5 ani CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE Starea de urgență a gripat creditarea în aprilie. Creditul în lei acordat populației - prima contracție lunară în peste 7 ani. Împrumuturile noi pentru consum - cel mai scăzut nivel din ultimii 5 ani

“Prin această nouă campanie vrem să le oferim clienților noștri persoane fizice posibilitatea de a economisi beneficiind de o dobândă foarte competitivă în piață pentru produsele din această categorie și să îi încurajăm, totodată, să folosească instrumentele digitale oferite de UniCredit – aplicațiile Online și Mobile Banking, la care au acces gratuit”, a declarat Antoaneta Curteanu, Vicepreședinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank.

Promoția este valabilă în perioada  2 iunie 2020 – 2 septembrie 2020, prin intermediul aplicațiilor Online Banking sau Mobile Banking. Valoarea maximă a depozitului este de un milion de lei.

Depozitul este prelungit automat la scadență, însă la o rata de dobândă curentă a băncii de la acel moment.

viewscnt
Afla mai multe despre
unicredit bank
depozit la termen