Băncile și oficiile poștale sunt închise de Crăciun și Revelion. Băncile din unele centre comerciale vor rămâne deschise

Băncile și oficiile poștale sunt închise de Crăciun și Revelion. Băncile din unele centre comerciale vor rămâne deschise
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 dec 2017

Oficiile poștale și unitățile bancare sunt închise de Crăciun și Revelion, însă vor rămâne deschise băncile din unele centre comerciale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Poșta Română a anunțat că în zilele de luni și marți, 25 și 26 decembrie, toate oficiile poștale vor fi închise, scrie News.ro.

”În ziua de 30 decembrie 2017, toate subunitățile poștale din mediul urban și rural vor funcționa în program normal de lucru aferent zilei de sâmbătă. În zilele de 1 și 2 ianuarie 2018, toate subunitățile poștale din mediul urban și rural vor fi închise”, se arată în comunicat.

Compania a precizat că este posibil ca trimiterile poștale prezentate în zilele de 22, 23, 29 și 30 decembrie 2017 să înregistreze timpi mai mari de circulație.

Banca Comercială Română (BCR) a anunțat că unitățile sale teritoriale retail și centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în zilele de 25, 26, 30 decembrie 2017 și 1,2 ianuarie 2018, cu ocazia Crăciunului și a Anului Nou.

J.C. Flowers a cumpărat subsidiara din România a Piraeus Bank CITEȘTE ȘI J.C. Flowers a cumpărat subsidiara din România a Piraeus Bank

”Ca excepție, unitățile BCR din centrele comerciale și mall-uri vor fi deschise, dar vor funcționa după programul acestora, iar activitatea va fi similară zilelor de week-end, nebancare”, se arată în comunicat.

Totodată, va fi asigurată și alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) și a mașinilor multifuncționale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziția clienților, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, potrivit BCR.

În cazul BRD, luni, 25 decembrie și marți, 26 decembrie 2017, precum și pe 1 și 2 ianuarie 2018, numai agențiile băncii din unele centre comerciale vor fi disponibile pentru clienți, cu programe adaptate la orarele de funcționare ale respectivelor centre comerciale.

”Pe 30 și 31 decembrie 2017, unitățile băncii vor avea programul specific zilelor de sâmbătă și duminică. BRD va rămâne aproape de clienții săi prin serviciile de internet și mobile banking, precum și prin serviciul MyBRD Contact (...)”, se arată în comunicat.

În 25 și 26 decembrie, respectiv in 1 și 2 ianuarie 2018, sediile Băncii Transilvania (BT) din România și Italia vor fi închise.

Sediile BT din mall-uri vor funcționa după urmatorul program: în 24 și 31 decembrie - între 12.00 și 16.00; în 26 decembrie și 2 ianuarie - între 12.00 și 17.00. În 25 decembrie și 1 ianuarie sediile BT din mall-uri vor fi închise, a anunțat banca.

Sediile BT din Italia vor funcționa în 31 decembrie în intervalul 8.30-13.15. De asemenea, în 6 ianuarie 2018, acestea vor fi închise. Clienții au la dispoziție alternative pentru realizarea plăților și tranzacțiilor prin BT24 Internet Banking și Mobile Banking.

Zilele de 25, 26 decembrie 2017 si 1, 2 ianuarie 2018 sunt zile nelucrătoare în unitățile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru departamentul Servicii Clienți (Call Center), cu excepția unităților din centrele comerciale care au un program special, a anunțat banca.

”Vor fi deschise câteva agenții ale băncii în mall-uri. În zilele de 24 și 31 decembrie, fiind duminică, agențiile Raiffeisen Bank vor fi închise, cu excepția unităților din hypermarket-uri, mall-uri și rețeaua Selgros”, se arată în comunicatul Raiffeisen.

viewscnt
Afla mai multe despre
banci
program banci
posta