BCR își va muta o parte din sediul central în clădirea The Bridge din zona Orhideea

BCR își va muta o parte din sediul central în clădirea The Bridge din zona Orhideea
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 apr 2016

Banca Comercială Română (BCR), liderul pieței bancare după valoarea activelor, a anunțat, miercuri, că va muta o parte din sediul central în clădirea The Bridge, un nou centru de afaceri construit în zona Grozăvești-Orhideea, care va fi finalizat în septembrie 2017.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În prezent, BCR își desfășoară activitatea în 15 sedii la nivel central.Termenul estimat de finalizare a clădirii The Bridge este septembrie 2017, scrie News.ro

Banca a început să-și consolideze activitatea centrală în urmă cu mai mult de un an, și a fost consiliată de firma de consultanță imobiliară Knight Frank România.

Conducerea BCR a decis să consolideze funcțiile centrale pentru bancă și subsidiare în două clădiri. Astfel, o parte își va desfășura activitatea în clădirea Bucharest Financial Plaza (cunoscută și sub denumirea de turnul Bancorex) din Calea Victoriei, iar o altă parte se va reloca în clădirea The Bridge.

"Noile spații și facilitățile puse la dispoziție au rolul de a conecta angajații și de a încuraja o cultură a comunicării și schimbului de experiență”, a declarat  directorul financiar al BCR, Adriana Jankovicova.

Anul trecut, BCR a obținut un profit net de 918,9 milioane lei (206,7 milioane euro) în 2015, pe fondul scăderii creditelor neperformante, după pierderile de 2,8 miliarde lei înregistrate în anul precedent. 

viewscnt
Afla mai multe despre
bcr
the bridge