BCR reduce avansul la credite ipotecare, dar numai pentru case din anumite orașe. Care sunt localitățile

BCR reduce avansul la credite ipotecare, dar numai pentru case din anumite orașe. Care sunt localitățile
scris 2 aug 2016

Banca Comercială Română acceptă un avans care pleacă de la 25% pentru credite ipotecare, dar numai pentru anumite orașe mari. În luna mai, după adoptarea Legii privind darea în plată, care permite clienților să renunțe la dreptul de proprietate asupra imobilului care constituie garanția creditului acordat în vederea stingerii datoriei către bancă, BCR a anunțat că mărește la 35% avansul minim la creditele ipotecare/imobiliare Casa Mea, din cauza acestei legi.

Acum, este acceptat un avans minim de 25%, pentru imobile situate în Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare sau București.

Practic, avansul minim este cuprins între 25% și 35% din valoarea investiției, în funcție de localitatea în care este imobilul ipotecat.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bcr
avans
credit
casa