Bitcoin a urcat la maximul ultimelor 18 luni

Bitcoin a urcat la maximul ultimelor 18 luni
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 24 nov 2023
Bitcoin și alte criptomonede au crescut joi și vineri, cea mai populară criptomonedă atingând maximul ultimelor 18 luni.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Prețul Bitcoin a trecut pragul de 38.000 de dolari, după o scădere la începutul acestei săptămâni, în urma veștii că directorul general al Binance, cel mai mare exchange de criptomonede, a pledat vinovat la acuzația de spălare de bani.
Vicepreședintele Bundesbank avertizează băncile, pe fondul insolvențelor în creștere ale companiilor CITEȘTE ȘI Vicepreședintele Bundesbank avertizează băncile, pe fondul insolvențelor în creștere ale companiilor

Prețurile au urcat cu aproximativ o treime de la începutul lunii octombrie, punând capăt unei lungi perioade de acalmie pe piață și stimulând optimismul privind o nouă ascensiune.

Bitcoin înregistrează cea mai bună performanță în perioada premergătoare sărbătorilor din 2020 încoace. La acel moment, bitcoin a crecut cu peste 30%.
 
În toamna anului 2020, bitcoin se afla în primele etape ale unei creșteri impresionante, care avea să ducă prețurile la maximul istoric de aproape 69.000 de dolari un an mai târziu. De data aceasta, câștigurile au fost în mare parte alimentate de optimismul că autoritățile de reglementare din SUA vor aproba în curând primul fond tranzacționat la bursă (ETF) bazat pe bitcoin spot, care ar putea să să provoace un nou val de interes al investitorilor pentru criptomonede.
viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
criptomonede
piata cripto