Bitcoin revine peste pragul de 57.000 dolari pentru prima oară în 2 săptămâni

Bitcoin revine peste pragul de 57.000 dolari pentru prima oară în 2 săptămâni
scris 10 mar 2021

Bitcoin s-a apreciat puternic în tranzacțiile de miercuri, extinzând un raliu început la finele săptămânii trecute, pe fondul revenirii apetitului pentru active riscante și al semnalelor privind creșterea interesului pentru criptomonede printre investitorii instituționali.

Cea mai cunoscută monedă virtuală a urcat peste pragul de 57.000 dolari pentru prima dată în ultimele peste două săptămâni, după ce JPMorgan Chance a anunțat că lansează un nou produs de investiții structurat, prin care va oferi clienților expunere indirectă la criptomonede.

În jurul orei 20:00 (ora României), prețul bitcoin era în creștere cu 4,7% față de referință, la 56.883 dolari/unitate, după ce anterior a atins un maxim intraday de 57.107 dolari, potrivit datelor Coindesk.

Indicele BET se apropie la 200 de puncte de maximul din 2007 în ziua în care TeraPlast a anunțat spargerea \ CITEȘTE ȘI Indicele BET se apropie la 200 de puncte de maximul din 2007 în ziua în care TeraPlast a anunțat spargerea "purcelușului"

Capitalizarea monedelor bitcoin aflate pe piață a revenit, astăzi, peste pragul de 1.000 miliarde de dolari, atins pentru prima dată la începutul lunii februarie.

Printre celelalte criptomonede, denumite generic “altcoins”, Ethereum se aprecia cu circa 2% la ora menționată, Litecoin avansa cu 2,9%, iar Bitcoin Cash cu 4%.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
cotatii bitcoin
pret bitcoin
jpmorgan chase