Bitcoin, un nou record în doar câteva ore. Salt impresionant de la începutul anului

Bitcoin, un nou record în doar câteva ore. Salt impresionant de la începutul anului
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 4 dec 2023
Bitcoin a depășit 42.000 de dolari pentru prima dată din aprilie 2022, în condițiile în care pariurile pe criptomonede cresc, susținute de perspectivele de reducere a dobânzilor și de așteptările privind aprobarea unui ETF (fond tranzacționabil) pe bitcoin spot.
Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News
 
Creșterea celei mai importante criptomonede a ajuns la peste 150% în acest an.
Criptomonedele mai mici, cum ar fi Ether și Dogecoin, au crescut și ele. Bitcoin Cash a urcat cu 11%, iar un indicator al celor mai mari 100 de criptomonede a crescut cu peste 5%. 
 
Investitorii sunt din ce în ce mai convinși că Rezerva Federală a terminat cu creșterile de dobânzi, pe măsură ce inflația se temperează, mutând atenția spre amploarea probabilă a reducerilor costurilor de împrumut anul viitor. Schimbarea contextului a alimentat o revenire pe piețele globale și a reaprins interesul speculativ pentru activele digitale.
viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
ether
criptomonede
piata cripto
etf