BRD adaptează aplicația mobilă și permite clienților să-și transfere instant banii din alte bănci în contul BRD

BRD adaptează aplicația mobilă și permite clienților să-și transfere instant banii din alte bănci în contul BRD
scris 6 mar 2019

BRD lansează Instant Top-Up, o nouă funcționalitate a aplicației sale mobile, prin care se permite transferul în timp real în contul BRD al banilor din conturile deschise la alte bănci.

Transferul se realizează în același mod ca o plată e-commerce, prin intermediul unui card bancar de debit, în lei, emis de o bancă din România.

First Bank, controlată de fondul american de investiții JC Flowers, anunță închiderea unor sucursale și concedieri CITEȘTE ȘI First Bank, controlată de fondul american de investiții JC Flowers, anunță închiderea unor sucursale și concedieri

Valoarea maximă care poate fi transferată lunar în contul BRD, din conturile deschise la alte bănci, este de 30.000 de lei, în maximum 5 tranzacții. De asemenea, clientul poate alege ca transferul să aibă loc cu o anumită recurență.

Transferul este instant și gratuit. BRD nu percepe niciun comision pentru acest tip de operațiune.

BRD - Groupe Société Générale operează o rețea de 723 de unități. BRD are aproximativ 2,4 milioane de carduri și o rețea de acceptare de aproximativ 28 000 POS-uri și aproape 1 600 ATM-uri. Activele totale ale băncii erau, la finalul anului 2018, de 54,1 miliarde lei.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 147 000 de angajați în 67 de țări și peste 31 de milioane de clienți în întreaga lume.

viewscnt
Afla mai multe despre
brd
instant top-up
transfer bani