Bursele scad puternic. Investitorii se tem de o recesiune economică în Europa și Statele Unite

Bursele scad puternic. Investitorii se tem de o recesiune economică în Europa și Statele Unite
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 apr 2022

Bursele au scăzut miercuri, anticipând o recesiune economică în Statele Unite, din cauza înăspririi monetare, dar și în Europa dacă se va pronunța un embargo asupra gazelor rusești, potrivit AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cum afectează tensiunile internaționale piața de capital românească, cum pot fi atrași mai mulți investitori de retail pe piața de capital, cum se vede în 2022 apetitul emitenților față de bursă și multe alte teme vor fi explicate la Videoconferința Profit Piața de Capital.forum - Bursa în apropierea războiului, programată pentru 13 aprilie.

Videoconferința, organizată cu sprijinul Agista, Banca Transilvania, Bursa de Valori București, CreditAmanet, Depozitarul Central, Nordis Group și SIF Banat-Crișana, va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV - DETALII AICI

Bursele europene, care și-au mărit pierderile pe parcursul zilei, au închis în scădere: Parisul a pierdut 2,21%, Frankfurt cu 1,89%, Milano 2,06%, conform Hotnews.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Analist eToro: Europa ar putea supraviețui fără gazul rusesc iarna viitoare, dar există câteva probleme CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Analist eToro: Europa ar putea supraviețui fără gazul rusesc iarna viitoare, dar există câteva probleme

Piețele franceze și italiene au scăzut chiar și cu 3%. Londra, la rândul ei, a pierdut 0,34%.

Bursa de la New York a scăzut și ea: în jurul orei 16:10 GMT, Dow Jones era în scădere cu 0,60%, S&P 500 1,16% și Nasdaq cu 2,41%.

Investitorii de la Bursa din New York se tem acum de o înăsprire și mai dură a politicilor financiare decât se aștepta din partea băncii centrale a SUA.

viewscnt
Afla mai multe despre
bursa
sua