Business Lease România își propune creșterea flotei administrate cu 15% în acest an, la peste 3.500 de vehicule

Business Lease România își propune creșterea flotei administrate cu 15% în acest an, la peste 3.500 de vehicule

Philip Aarsman, director general al Business Lease Romania

Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 24 feb 2016

Business Lease Romania, furnizor de servicii de leasing operațional, și-a propus pentru acest an să administreze o flotă de peste 3.500 de vehicule, cu 15% mai mult față de 2015, a anunțat compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ținta va fi atinsă prin continuarea investițiilor și prin orientarea către IMM-uri și către orașele mari din România, potrivit directorului general al Business Lease, Philip Aarsman.

Anul trecut, compania a consemnat o creștere de peste 20% a portofoliului de contracte de leasing operational, se arată într-un comunicat remis Profit.ro.

Compania a intrat în România în urmă cu un an, după achiziția Fleet Management Services, unul dintre cei mai importanți jucători din sectorul leasingului operațional.

“Luând în considerare investițiile derulate în 2015, primul an cu activitate operațională pe piața locală, Business Lease a raportat un rezultat financiar pozitiv la final de an”, se mai spune în comunicat.

În următoarele luni, Business Lease Romania va lansa atât noi servicii destinate clienților corporate, cât și un nou centru (business unit) dedicat persoanelor fizice în căutarea unei soluții de mobilitate.

Afacerile Business Lease Romania vor crește cu 10-15% în acest an, de la 4 milioane de euro în 2014 CITEȘTE ȘI Afacerile Business Lease Romania vor crește cu 10-15% în acest an, de la 4 milioane de euro în 2014

“Centrul de autovehicule rulate Business Lease, care completează portofoliul de servicii al companiei, va fi inaugurat în prima jumătate a anului și va fi poziționat în imediata vecinătate a sediului Business Lease, în zona Pipera”, se menționează în comunicat. 

Prin intermediul acestui centru, Business Lease poate prelua și automobilele rulate ale clienților care au această nevoie înainte de contractarea sau reînoirea flotei actuale de mașini.

Business Lease Group a fost înființat în Olanda în anul 1989 și este prezent, în afară de România, și în Cehia, Slovacia, Polonia și Ungaria. La nivelul Europei, Business Lease Group administrează o flotă de 42.000 vehicule. Grupul furnizează servicii integrate de leasing operațional și management de flote auto.

În 2014, afacerile Business Lease Romania (fosta Fleet Management Services) au atins 17,7 milioane de lei, în creștere cu 17,1% față de anul precedent, iar profitul net a urcat cu 20%, la 2,1 milioane de lei.

La momentul preluării, Fleet Management Services gestiona un portofoliu de peste 120 de clienți cu un total de 3.000 de contracte, din care 800 de contracte de leasing operațional și 2.200 de contracte de management de flotă.

Business Lease Group este filială a AutoBinck Group. Cu sediul central în Haga, AutoBinck are activități în opt țări europene și 50 de subsidiare. Grupul are 2.000 de angajați și o cifra de afaceri de aproape 900 de milioane de euro în 2014.

Primii cinci jucători de profil sunt LeasePlan România, ALD Automotive, Porsche Mobility, Arval Service Lease România și RCI Finanțare Romania. Membrii ASLO reprezintă 98% din total piață.

viewscnt
Afla mai multe despre
business lease
leasing
flota
obiective