Corespondența, raportările, informațiile și alte documente - trimise către ASF doar în format electronic

Corespondența, raportările, informațiile și alte documente - trimise către ASF doar în format electronic
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mar 2020

Autoritatea de Supraveghere Financiară a adoptat Instrucțiunea nr. 1/2020 privind transmiterea raportărilor și a altor documente către A.S.F. în perioada aplicării măsurilor excepționale generate de criza COVID-19.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În perioada aplicării măsurilor excepționale, entitățile autorizate, reglementate și/sau supravegheate de către A.S.F. vor transmite corespondența, raportările, informațiile și alte documente prevăzute de legislația aplicabilă, către Autoritate, doar în format electronic.

ANPC propune plafonarea prețurilor produselor de strictă necesitate care fac parte din coșul minim de consum lunar, pe perioada stării de urgență CITEȘTE ȘI ANPC propune plafonarea prețurilor produselor de strictă necesitate care fac parte din coșul minim de consum lunar, pe perioada stării de urgență

Documentele menționate vor fi transmise pe adresa de e-mail a A.S.F., dedicată acestei proceduri, eregistratura@asfromania.ro. În cazul raportărilor prevăzute de legislația aplicabilă în domeniul asigurărilor vor fi utilizate aplicațiile ASF–EWS sau e-Hub, iar în cazul raportărilor prevăzute de legislația pieței de capital se utilizează aplicațiile prevăzute de legile în vigoare, aplicabile fiecărui tip de raportări.

Documentația transmisă A.S.F. va fi păstrată la sediul entității, pentru a putea fi disponibilă pentru verificare la solicitarea Autorității ori de câte ori va fi necesar.

viewscnt
Afla mai multe despre
asf
covid-19
documente