Creditele bancare se adaptează nerăbdării clienților la achiziții online. Aprobare rapidă la Cardul de Credit și Creditul de nevoi personale Expresso de la BRD

Creditele bancare se adaptează nerăbdării clienților la achiziții online. Aprobare rapidă la Cardul de Credit și Creditul de nevoi personale Expresso de la BRD
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 28 sep 2023

Îți trebuie, dar n-ai banii acum? Un împrumut 100% online îți oferă în doar 20 de minute soluția într-o perioadă în care rapiditatea a devenit tot mai importantă. Pentru cumpărături, BRD propune cardul de credit cu rate fără dobândă și perioadă de grație extinsă, iar pentru planuri ceva mai serioase ai creditul de nevoi personale Expresso BRD, cu dobândă fixă care porneste de la 8,95%, mai mică decât rata inflației de 9,4%, calculată de INS la sfârșitul lunii august.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei

Soluția pentru achizițiile care nu suportă amânare este adusă de BRD printr-un proces 100% online. Astfel, ai aprobarea la creditul de nevoi personale Expresso sau la Cardul de Credit BRD în aprox. 20 de minute, timp în care banca face toate verificarile necesare pentru acordarea finantarii.

După ce te-ai hotărât de ce-ți trebuie, stabilește și de ce produs de finanțare ai nevoie!

Cardul de Credit BRD  îți pune la dispoziție o limită de credit de până la 6 venituri lunare nete,  maximum 25.000 de lei pentru cardul Standard și 60.000 de lei pentru Gold. Este potrivit pentru cumpărăturile zilnice dar și pentru achizițiile de electronice, electrocasnice și mobilă. Sau poate renovezi și ai nevoie de să cumperi ceva de la magazinele de bricolaj?

Creditele bancare se adaptează nerăbdării clienților la achiziții online. Aprobare rapidă la Cardul de Credit și Creditul de nevoi personale Expresso de la BRD

Plătind cu un Card de Credit BRD beneficiezi de o perioadă de grație de pâna la 55 de zile, periodă în care nu plătești dobândă pentru sumele utilizate și rambursate înainte de scadență.

Mai mult, cumpărăturile pe care le faci cu Cardul de Credit BRD oriunde în lume pot fi împărțite în până la 6 rate cu 0% dobândă. Iar pentru cumpărăturile efectuate la comercianții parteneri poți avea  până la 40 rate cu 0% dobândă. Lista completă a partenerilor este disponibilă pe brd.ro/oferte.

Utilizarea înțeleaptă reduce costurile cardului de credit

Cât costă? Mai jos ai două exemple reprezentative privind costurile pentru cardurile de credit. Iată însă cum poți să reduci aceste costuri:

  1. Rambursează suma totală de plată (fără rate viitoare) conform extrasului înainte de data scadentă- în felul acesta vei avea 0% dobândă pentru sumele utilizate.
  2. Ar fi bine să folosești cardul numai pentru plăți. Dacă ai nevoie de numerar, poți retrage fără comision de la orice ATM însă ține cont că pentru suma retrasă ți se va percepe dobândă de la data retragerii, nu ai perioadă de grație.

La o linie de credit atașată cardului de credit Standard, în valoare de 5.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixă este de 26% pe an, dobânda anuală efectivă (DAE) este de 30,82%, comisionul de administrare card este de 50 lei/an, valoarea totală plătibilă: 10.403,56 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

Cardul de Credit Gold îți aduce și beneficii extrabancare gratuite precum asigurare de călătorie în străinătate, cu acoperire inclusiv pentru membrii familiei, servicii de Concierge, acces în lounge-urile aeroporturilor din București, Cluj, Timișoara, Sibiu și Viena. Dacă călătorești mult, atunci aceste beneficii ar trebui să te intereseze.

Pentru un Card de Credit Gold, cu o linie de 20.000 lei, pe 4 ani, dobânda este fixă de 26% pe an, DAE este de 30,43% comisionul de administrare card este de 150 lei/an, valoarea totală plătibilă: 41.414,17 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

BRD îți trimite cardul acasă, însă îl poți utiliza chiar și înainte de a-l primi pentru plâți cu telefonul, dacă îl înrolezi în Apple Pay sau Google Pay folosind aplicația YOU BRD.

Ai nevoie de mai multe detalii despre Cardul de Credit BRD? Îți trebuie, îți iei pe www.brd.ro/cardcredit.

Aprobare rapidă și pentru sume mai mari

Dacă ai nevoie de o sumă mai mare – poate îți trebuie o mașină! - și de predictibilitatea unei rate lunare fixe pe un termen mai lung, atunci ai la dispoziție creditul de nevoi personale Expresso.

Cu Expresso poți împrumuta până la 130.000 de lei pe o perioadă de până la 5 ani. Poți obține sume noi sau poți refinanța un credit existent.

Procesul de aprobare e integral online, fără drumuri la bancă, și durează aprox. 20 de minute. După aprobare, banii intră instant în contul tău BRD.

Rata dobânzii este cuprinsă între 8,95% și 20,10% și este oferită clienților în funcție de o serie de elemente avute în vedere în analiza cererii de credit, precum istoricul relației cu banca, opțiunea de încasare a veniturilor în cont curent BRD, existenta unei asigurări de viață, vechimea și stabilitatea la locul de muncă, constanta veniturilor, existența unui istoric de creditare și modul în care au fost rambursate creditele deținute până în prezent.

Cu calculatorul de pe site-ul BRD poți să vezi ce rată plătești în funcție de suma de care ai nevoie.

Ai nevoie de mai multe detalii despre Creditul de nevoi personale Expresso BRD? Îți trebuie, îți iei pe www.brd.ro/expresso.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
card de credit
credit de nevoi personale expresso
brd