Deutsche Bank și Commerzbank, creșteri puternice pe bursă după confirmarea unei potențiale fuziuni

Deutsche Bank și Commerzbank, creșteri puternice pe bursă după confirmarea unei potențiale fuziuni
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 18 mar 2019

Acțiunile Deutsche Bank și Commerzbank sunt în creștere puternică luni, după ce, în weekend, cele două bănci germane au anunțat că negociază o posibilă fuziune, confirmând informațiile vehiculate intens în ultimele luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Deutsche Bank, cea mai mare bancă germană în funcție de active, este în creștere cu peste 5% pe bursele de la Frankfurt și New York, în timp ce rivala ei, Commerzbank, este în urcare cu 8,4%.

Cele două bănci ocupă primele poziții în topul celor mai bune evoluții bursiere de astăzi ale companiilor incluse în indicele pan-european Stoxx 600. Per ansamblu, indicele Stoxx 600 este în urcare modestă, cu 0,17%.

Piața locală de fashion e-commerce a atins 2,6 miliarde lei. Loc codaș la durata de viață a unui articol vestimentar CITEȘTE ȘI Piața locală de fashion e-commerce a atins 2,6 miliarde lei. Loc codaș la durata de viață a unui articol vestimentar

Pe fondul optimismul generat de posibila fuziune a celor mai mari jucători de pe piața bancară din Germania, indicele sectorial Stoxx 600 Banks este în creștere cu 1,4%, avansul fiind peste cel al altor sectoare.

În ceea ce privește evoluția marilor piețe de capital europene, indicele DAX 30 de la Frankfurt crește cu 0,96%, indicele bursei londoneze este în urcare cu 0,6%, în timp ce bursa de la Paris stagnează.

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche bank și commerzbank
fuziune destche bank
burse europene
crseteri pe bursa
actiuni bancare