Dragnea: M-am înțeles cu Tăriceanu că Negrițoiu trebuie revocat cât mai repede de la ASF

Dragnea: M-am înțeles cu Tăriceanu că Negrițoiu trebuie revocat cât mai repede de la ASF
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 apr 2017

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, că s-a înțeles cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, asupra faptului că Mișu Negrițoiu trebuie demis cât mai repede de la conducerea ASF, deoarece aceasta este o instituție importantă care nu trebuie să funcționeze ca și cum ar fi „moșia” unuia sau unora.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Întrebat dacă a ajuns la o înțelegere cu Călin Popescu Tăriceanu în ceea ce privește situația de la ASF, Liviu Dragnea a răspuns afirmativ, argumentând că Autoritatea de Supraveghere Financiară este o instituție importantă care nu trebuie să funcționeze ca și cum ar fi „moșia” unuia, scrie News.ro.

„Am avut o discuție și eu am înțeles că ne-am înțeles, trebuie să ducem la capăt acest proces, pentru că este o instituție importantă care trebuie să funcționeze cum trebuie, nu trebuie să funcționeze ca și cum ar fi moșia unuia sau unora. Eu am înțeles că ne-am înțeles”, a răspuns președintele Camerei Deputaților.

PSD renunță la postul de viceguvernator BNR. Funcția ar urma să fie ocupată de deputatul PNL Eugen Nicolăescu CITEȘTE ȘI PSD renunță la postul de viceguvernator BNR. Funcția ar urma să fie ocupată de deputatul PNL Eugen Nicolăescu

De asemenea, întrebat când ar trebui să ia în calcul revocarea lui Mișu Negrițoiu de la conducerea ASF, Dragnea a spus „cât de curând”.

„Cât de curând le punem pe toate pe calendar pentru că sunt foarte multe. Dar pentru mine este foarte important că am convenit împreună că este bine să facem lucrul acesta”, a conchis președintele PSD. 

viewscnt
Afla mai multe despre
liviu dragnea
misu negritoiu