Elon Musk: Nu vă investiți economiile de-o viață în criptomonede! Mesaj pentru dogecoin

Elon Musk: Nu vă investiți economiile de-o viață în criptomonede! Mesaj pentru dogecoin
scris 7 mai 2021

Miliardarul Elon Musk, șeful Tesla și SpaceX, atrage atenția asupra riscului de a investi în criptomonede și-i sfătuiește pe oameni să nu-și plaseze „economiile de-o viață” în aceste active digitale. 

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

„În primul rând, eu cred că oamenii nu ar trebui să-și investească economiile de-o viață în criptomonede. Să fie clar, eu cred că asta nu ar fi deloc înțelept. Dar dacă vrei să speculezi și poate să te distrezi... Criptomonedele au șanse mari să devină monedele Planetei. Și apoi se pune problema care dintre criptomonede va fi acea monedă a Planetei. Dar trebuie luată ca specualație momentan. Așa că nu mergeți prea departe cu partea de speculație din cripto!”, le-a spus Musk, joi, unor fani, la o sesiune de autografe, filmat de TMZ și preluat de startupcafe.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Referitor la criptomoneda dogecoin, pe care el a susținut-o și care acum cunoaște o creștere mare în piață, Musk a reamintit că aceasta a fost creată tocmai ca o glumă pe seama fenomenului cripto. „Ideea este că acea criptomonedă a fost inventată ca o glumă, să ia în derâdere criptomonedele și asta este ironia: că moneda care a fost inventată ca o glumă devine moneda reală”.

viewscnt
Afla mai multe despre
musk
bitcoin
dogecoin