Erste Group, cea mai bună bancă pentru administrarea averilor din Europa Centrală și de Est

Erste Group, cea mai bună bancă pentru administrarea averilor din Europa Centrală și de Est
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 iul 2016

Grupul bancar austriac Erste Group, acționarul majoritar de la Banca Comercială Română, a fost premiat de publicația financiară Euromoney drept cea mai bună bancă pentru administrarea averilor din Europa Centrală și de Est, la o ceremonie care a avut loc la Londra săptămâna trecută, informează un comunicat de presă al băncii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Câștigarea acestui premiu este o recunoaștere binevenită a performanțelor noastre în oferirea celor mai bune servicii pentru clienții noștri din regiune. Competența noastră în domeniul private banking reflectă capacitatea noastră de a completa o gamă largă de servicii și produse ale unei bănci de retail cu expertiză în domeniul investițiilor precum și serviciile specializate pe care le oferim clienților noștri", a declarat directorul diviziei de private banking de la Erste Group, Wolfgang Traindl.

Erste Private Banking deservește aproximativ 15.000 de clienți înstăriți cu o avere cumulată de 17 miliarde de euro din Austria, Cehia, Slovacia, Ungaria, Croația și România.

De asemenea, subsidiara din Cehia a Erste Group, Ceská sporitelna, a fost premiată de Euromoney drept cea mai bună bancă din Cehia, fiind pentru a patra oară în ultimii opt ani când Ceská sporitelna a câștigat această distincție.

Erste Group este principalul furnizor de servicii financiare în estul Uniunii Europene, cu aproximativ 46.600 de angajați, care deservesc 15,8 milioane de clienți în 2.700 de agenții din Austria, Cehia, Slovacia, România, Ungaria, Croația, Serbia. Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, cu active de peste 16 miliarde euro.

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
erste group
administrarea averilor