EximBank finanțează BCR Leasing IFN cu 100 de milioane de lei

EximBank finanțează BCR Leasing IFN cu 100 de milioane de lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mar 2017

Banca EximBank și instituția financiară nebancară BCR Leasing IFN au încheiat un acord de parteneriat în cadrul căruia banca a acordat societății de leasing un credit în valoare de 100 de milioane de lei pentru acordarea de finanțări în lei pe termen scurt și mediu pentru activitatea clienților BCR Leasing IFN, a anunțat miercuri banca.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Facilitatea a fost acordată pentru o perioadă de trei luni, cu o perioadă de grație de un an, din care perioadă de utilizare de trei luni, și este garantată parțial cu o scrisoare de garanție bancară emisă de Erste Group Bank AG, scrie News.ro.

”Parteneriatul cu BCR Leasing IFN reprezintă încă un canal prin care putem finanța indirect atât companiile mici și mijlocii, care dețin o pondere de peste 80% în portofoliul BCR Leasing IFN, cât și clienți corporate, în condiții de maximă eficiență, expertiza partenerului nostru completând competențele tehnice ale EximBank. Contribuim astfel la construirea de soluții de finanțare ce permit realizarea de investiții pentru dezvoltarea de noi afaceri sau pentru consolidarea afacerilor deja mature”, a declarat Traian Halalai, președintele executiv al EximBank.

EXCLUSIV Guvernul renunță la a numi manageri privați la CEC și Eximbank pe baza OU 109/2011. Procedura a fost lansată de Cabinetul Cioloș CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Guvernul renunță la a numi manageri privați la CEC și Eximbank pe baza OU 109/2011. Procedura a fost lansată de Cabinetul Cioloș

La rândul său, Bogdan Speteanu, președinte BCR Leasing, afirmă că parteneriatul dintre EximBank și BCR Leasing este direct conectat cu mediul de afaceri din România, ”finanțările în leasing fiind un bun indicator al investițiilor realizate în economia românească în special de către segmentul întreprinderilor mici și mijlocii”.

BCR Leasing IFN, companie membră a Grupului Banca Comercială Română, parte a ERSTE Group, înființată în 2001, oferă servicii de finanțare pentru achiziționarea de autovehicule, flote, echipamente și utilaje industriale, mașini agricole, aparatură medicală.

viewscnt
Afla mai multe despre
eximbank
bcr leasing ifn