Incertitudine pe Wall Street, după rezultate financiare mixte

Incertitudine pe Wall Street, după rezultate financiare mixte
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 19 apr 2023
Indicii americani au încheiat ședința de marți cu puține modificări, în contextul în care traderii au asimilat o serie de rezultate financiare și implicațiile acestora pentru economia americană.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Indicele general al pieței, S&P 500, a urcat ușor, cu 0,09%, în timp ce Dow Jones Industrial Average a scăzut cu 10,55 puncte, sau 0,03%. Nasdaq Composite a coborât cu 0,04%, la 12.153,41 puncte.
VIDEO Pandemia a avut o parte bună: a crescut foarte mult gradul de utilizare a cardului bancar și a serviciilor financiare la distanță CITEȘTE ȘI VIDEO Pandemia a avut o parte bună: a crescut foarte mult gradul de utilizare a cardului bancar și a serviciilor financiare la distanță

Principalele indicii de referință au fluctuat, în timp ce investitorii au evaluat ultimele rezultate financiare. Bank of America a depășit așteptările pentru primul trimestru, acțiunile crescând cu circa 0,6%. 

Acțiunile Goldman Sachs au scăzut cu 1,7% după ce gigantul bancar a raportat venituri mai slabe decât estimările.
 
Johnson & Johnson's a scăzut cu 2,8%, chiar și după ce compania farmaceutică a depășit estimările și și-a majorat previziunile pentru 2023.
 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
s&p 500
burse sua