Isărescu, Țiriac, Năstase și Dumnezeu

Isărescu, Țiriac, Năstase și Dumnezeu
scris 18 aug 2017

Fostul tenismen Ilie Năstase a declarat că, dacă ar fi în locul lui Ion Țiriac, l-ar da în judecată pe guvernatorul Mugur Isărescu pentru situația Arenelor BNR din Cotroceni, pentru care el nu-l poate ierta, ci doar Dumnezeu.

“Legat de turneul de tenis de la București. Pe mine mă doare foarte tare. Eu sunt mai direct și mai puternic decât domnul Ion Țiriac, dânsul este mai diplomat. Nu este normal ca noi să clădim și să susținem timp de 20 de ani un turneu de tenis la București, mai ales la început, când nu erau bani și se pierdeau bani. Ion Țiriac a scos bani din buzunar ca să țină acest turneu timp de două decenii. Eu, dacă aș fi în locul lui Țiriac, l-aș da în judecată pe guvernatorul BNR Isărescu. Pe el personal, nu pe BNR. Eu un singur lucru am să-i spun lui Isărescu: Dumnezeu să-l ierte pentru ce a făcut, dacă poate să-l ierte. Nu este normal. Nu este terenul dânsului, este al românilor. Și banca pe care o conduce trebuie să se numească Banca Românilor, nu Banca Națională, că e a românilor. Nu e de la mama lui terenul ăla. Pentru cineva în aceeași funcție de 27 de ani, mai mult ca Ceaușescu, nu e normal”, a afirmat Năstase.

Ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa, absolvit de răspundere de către ASF pentru declarațiile privind desființarea fondurilor de pensii: nu a fost manipulare a pieței CITEȘTE ȘI Ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa, absolvit de răspundere de către ASF pentru declarațiile privind desființarea fondurilor de pensii: nu a fost manipulare a pieței

Întrebat dacă sunt discuții pentru preluarea Arenelor BNR de către Primăria Capitalei, Ion Țiriac a spus că au fost încercări între Guvernul Ponta și BNR pentru un schimb de terenuri.

“După părerea mea, BNR a preluat ilegal baza sportivă din Cotroceni în 1991. Năstase s-a născut pe această bază sportivă. Ceaușescu a pregătit baza sportivă pentru meciul de Cupa Davis în 7 zile”, a spus omul de afaceri.

Țiriac sus'ine că BNR a refuzat să investeacă în tribuna tereneului central al arenei, dar nici pe alții nu i-a lăsat.

“Nu se poate să refaceți voi tribuna, baza sportivă e propritatea noastră, au spus cei de la BNR. Capac la toată situația asta au fost lanțurile puse la intrarea pe terenul central, fapt ce m-a împiedicat că fac o poză cu Ilie Năstase. Pe mine m-a terminat chestia asta și a întrerupt orice relație cu reprezentanții BNR”, a spus Țiriac.

În urmă cu mai bine de un an, Ion Țiriac, proprietarul turneului BRD Năstase Țiriac Trophy, a anunțat că ediția 2016 fi ultima din cauza faptului că nu s-a investit nimic în Arenele BNR. Potrivit lui Țiriac, terenul central al arenei sportive nu a putut fi folosit, deoarece nu are avizul ISU de funcționare, meciurile disputându-se doar pe terenurile secundare.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
isărescu
țiriac
năstase
dumnezeu
bnr
arenele bnr